Οι RAGE BEHIND κυκλοφόρησαν μουσικό βίντεο για το νέο τους single «Through Wrath».

You are currently viewing Οι RAGE BEHIND κυκλοφόρησαν μουσικό βίντεο για το νέο τους single  «Through Wrath».

Στις 15 Ιουλίου, το γαλλικό Power Groove συγκρότημα RAGE BEHIND, κυκλοφόρησε το νέο του τραγούδι σε συνδυασμό με ένα επίσημο μουσικό βίντεο, μέσω της Atomic Fire Records. Το ρεφρέν χτυπάει τους ακροατές με πιασάρικες μελωδίες μαζί με mid-tempo riffs και ένα hardcore break. «Το ‘Through Wrath’ είναι ένα τραγούδι που αγαπάμε γιατί είναι βίαιο αλλά groovy, είναι ωμό και μπορείς να ακούσεις όλη αυτή την ενέργεια μέχρι το τέλος. Είναι ένα τραγούδι που μιλάει για την ενότητα που πρέπει να προσεγγίσουμε προκειμένου να πετύχουμε. Είμαστε πάντα πιο δυνατοί μαζί», δηλώνει η μπάντα. Οι RAGE BEHIND μπορεί να κρύβονται πίσω από τη μάσκα, αλλά παραδίδουν πάντα το μήνυμα!

Οι RAGE BEHIND σχολιάζουν σχετικά με τα γυρίσματα του μουσικού βίντεο για το «Through Wrath»: «Δουλέψαμε με πυροτεχνήματα για να προσομοιώσουμε τρύπες από σφαίρες και ο Ed (τύμπανα) κάηκε αρκετά άσχημα. Κατέληξε στα επείγοντα, παραλίγο να ακυρώσουμε τα γυρίσματα του βίντεο, αλλά με κάποιο τρόπο, μπορέσαμε να τα καταφέρουμε. Βρήκε τη δύναμη να τα καταφέρει μέχρι το τέλος της ημέρας παρά τον τραυματισμό του. ‘Through Wrath and Pain’, αυτό είναι το ζητούμενο.»

Οι RAGE BEHIND είναι μια συμμαχία μουσικών από τα προάστια του Παρισιού που ενώνει τις δυνάμεις της για να υπερασπιστεί την κληρονομιά των σύγχρονων τιτάνων του Groove και του Thrash Metal και να διαδώσει ένα κάλεσμα για αγώνα σε έναν κόσμο με ολοένα αυξανόμενη ντροπή. Η μπάντα συγκεντρώνει την ακρίβεια των SLAYER και το groove σχημάτων όπως οι MACHINE HEAD ή οι LAMB OF GOD. Η καρδιά τους τροφοδοτείται από πάθος, οργή και φιλοδοξία.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο βίντεο για το «Through Wrath» παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση