Οι ULCERATE προσφέρουν ένα τελευταίο δείγμα του επερχόμενου άλμπουμ τους, με το νέο single, «To See Death Just Once».

You are currently viewing Οι ULCERATE προσφέρουν ένα τελευταίο δείγμα του επερχόμενου άλμπουμ τους, με το νέο single, «To See Death Just Once».

Πέντε εβδομάδες πριν την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ «Cutting The Throat Of God», οι Νεοζηλανδοί θρύλοι του Death Metal ULCERATE αποκαλύπτουν το νέο τους single, «To See Death Just Once». Το «To See Death Just Once» είναι η τελευταία πράξη ενός τρίπτυχου βίντεο που δημιούργησε ο Dehn Sora (AMENRA, BLUT AUS NORD, THROANE), του οποίου η σουρεαλιστική και μελαγχολική δουλειά αντιπροσωπεύει τέλεια τη μελαγχολική αγριότητα της μπάντας.

Το «To See Death Just Once» είναι μια καθηλωτική και στοιχειωτική εμπειρία, που συνδυάζει επιδέξια την άψογη μουσικότητα με το ατμοσφαιρικό βάθος. Οι ULCERATE συνδυάζουν τη χαρακτηριστική ανορθόδοξη Death Metal βιαιότητα, την ευρεία Black Metal εγκατάλειψη και τον Post Metal στοχασμό, μέσω ομοβροντιών αδυσώπητου drumming, ενός πολύπλοκου πλέγματος riffs και δυσοίωνων δυναμικών διαστρώσεων για να ενισχύσουν τη διάχυτη αύρα της απελπισίας.

Το «Cutting The Throat Of God» ηχογραφήθηκε το φθινόπωρο του 2023, υπό το άγρυπνο μάτι του ντράμερ Jamie Saint Merat, ο οποίος επέβλεψε επίσης την παραγωγή και παρείχε την καλλιτεχνική διεύθυνση της συλλογής. Ο διάσημος engineer mastering Magnus Lindberg (γνωστός για τη δουλειά του με τους CULT OF LUNA, RUSSIAN CIRCLES και TRIBULATION) έβαλε τις τελευταίες πινελιές στην κυκλοφορία. Το «Cutting The Throat Of God» εξερευνά ένα συνεκτικό στιχουργικό θέμα με επίκεντρο τη ρήξη της ηθικής, το λεπτό όριο μεταξύ της διαφθοράς και της ακρότητας και την αμετάκλητη κάθοδο στο σκοτάδι.

Το νέο άλμπουμ θα κυκλοφορήσει στις 14 Ιουνίου μέσω της Debemur Morti Productions και θα είναι διαθέσιμο σε CD, βινύλιο και ψηφιακή μορφή. Την κυκλοφορία συνοδεύουν ειδικά σχεδιασμένα μπλουζάκια και φούτερ με κουκούλα.

Λίστα τραγουδιών:

  1. To Flow Through Ashen Hearts
  2. The Dawn Is Hollow
  3. Further Opening the Wounds
  4. Transfiguration In and Out of Worlds
  5. To See Death Just Once
  6. Undying as an Apparition
  7. Cutting the Throat of God

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το μουσικό βίντεο για το «To See Death Just Once» παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση