Οι AMORPHIS κυκλοφορούν το νέο τους άλμπουμ «Halo» και ένα 3D Art Video για το single «Northwards»!

You are currently viewing Οι AMORPHIS κυκλοφορούν το νέο τους άλμπουμ «Halo» και ένα 3D Art Video για το single «Northwards»!

Οι Φινλανδοί θρύλοι του Μetal, AMORPHIS, κυκλοφόρησαν το νέο τους άλμπουμ «Halo» μέσω της Atomic Fire Records.

Αφού απέσπασε διθυραμβικές κριτικές από όλο τον κόσμο και ψηφίστηκε στο #1 των soundchecks κορυφαίων Μetal εντύπων όπως τα Metal Hammer (D), Rock Hard (D), Legacy (D), Spark (CZ) και Metal.de (D), το 14ο στούντιο άλμπουμ της μπάντας είναι επιτέλους διαθέσιμο σε CD, 2LP βινύλιο, κασέτα και συλλεκτικό boxset και ξεπερνά τα όρια του Μetal και του Rock με την απόλυτη βαθύτητα και μουσικότητά του.

Το εξώφυλλο είναι δημιουργία του Valnoir

Λαμβάνοντας υπόψη τη διαδρομή τριών δεκαετιών του συγκροτήματος στην πρωτοπορία της καινοτόμου Metal μουσικής, είναι δύσκολο να κατανοήσει κανείς πώς οι AMORPHIS καταφέρνουν να ανεβάζουν τον πήχη ξανά και ξανά, παρουσιάζοντας ένα κάτι παραπάνω από άξιο φινάλε της τριλογίας που ξεκίνησε με το «Under the Red Cloud» του 2015, ακολουθούμενο από το «Queen of Time» του 2018.

Για να γιορτάσουν την κυκλοφορία του «Halo», οι Φινλανδοί παρουσίασαν ένα 3D art video για το εναρκτήριο κομμάτι του άλμπουμ «Northwards», το οποίο αναδεικνύει την ποικιλομορφία και κυρίως τα Progressive στοιχεία του νέου δίσκου. Το βίντεο φιλοτεχνήθηκε από τον ίδιο τον σχεδιαστή του εξώφυλλου του άλμπουμ, τον Valnoir για λογαριασμό της Metastazis.

Λίστα κομματιών:

Tracklist:

 1. Northwards
 2. On The Dark Waters
 3. The Moon
 4. Windmane
 5. A New Land
 6. When The Gods Came
 7. Seven Roads Come Together
 8. War
 9. Halo
 10. The Wolf
 11. My Name Is Night

Μπορείτε να ακούσετε το «Northwards» στο βίντεο που ακολουθεί:

Αφήστε μια απάντηση