Οι AMON AMARTH ανακοίνωσαν την Death Metal επιδρομή της χρονιάς με τη The Great Heathen Tour περιοδεία τους!

You are currently viewing Οι AMON AMARTH ανακοίνωσαν την Death Metal επιδρομή της χρονιάς με τη The Great Heathen Tour περιοδεία τους!

Οι AMON AMARTH, ανακοίνωσαν ότι θα σαλπάρουν για τις ακτές των ΗΠΑ αυτό το φθινόπωρο για αυτό που αναμένεται να είναι η Death Metal επιδρομή της χρονιάς. Η Great Heathen Tour περιοδεία, με παραγωγό τη Live Nation, θα λεηλατήσει τη Βόρεια Αμερική τον ερχόμενο Νοέμβριο/Δεκέμβριο, ισοπεδώνοντας 27 πόλεις στο πέρασμά της. Η περιοδεία ολοκληρώνεται με μια ξεχωριστή συναυλία στο Kia Forum, στο Λος Άντζελες, όπου οι AMON AMARTH θα φέρουν ολόκληρη την ευρωπαϊκή τους παραγωγή και θα γίνουν η πρώτη Death Metal μπάντα που θα γίνει headliner στο διάσημο venue. No Sleep Til………Los Angeles!!!

Μαζί με τους AMON AMARTH στην επική τους αποστολή θα είναι οι CARCASS, OBITUARY και CATTLE DECAPITATION κάνοντας την *την* must-see περιοδεία για τους οπαδούς του Death Metal.

Οι AMON AMARTH δήλωσαν: «Ο Great Heathen Army έρχεται για σας αυτό το φθινόπωρο! Λείπαμε για πολύ καιρό και τώρα επιστρέφουμε για να κάνουμε επιδρομή με το Death Metal γεγονός της χρονιάς! Θα λεηλατήσουμε πόλεις σε όλη την ήπειρο μαζί με τους καλούς μας φίλους CARCASS, OBITUARY και CATTLE DECAPITATION. Σκοπεύουμε να φέρουμε ένα μεγάλο σόου και να σας χαρίσουμε μια βραδιά που δεν θα ξεχάσετε εύκολα. Χάστε το με δική σας ευθύνη…»

Ο Jeff Walker των CARCASS προσθέτει: «Οι CARCASS ανυπομονούν για την πρώτη τους κανονική περιοδεία στις ΗΠΑ μετά από… έξι χρόνια;;;; Μπορεί πραγματικά να έχει περάσει τόσος καιρός; Δεν μπορούμε να σκεφτούμε μια πιο δυνατή περιοδεία ή ένα δολοφονικό line up για να συμμετέχουμε σε αυτό…. it’s gonna be a RAGER!»

Οι OBITUARY σχολιάζουν: «Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ενθουσιασμένοι που συμμετέχουμε σε αυτή την περιοδεία! Όταν μάθαμε ότι οι καλοί μας φίλοι AMON AMARTH ζήτησαν από τους OBITUARY να τους ακολουθήσουν εδώ στη Βόρεια Αμερική, δεν υπήρξε κανένας δισταγμός, απλά ένα άμεσο ναι! Είναι τιμή μας να μοιραστούμε ξανά τη σκηνή και μερικές κρύες μπύρες μαζί τους, μαζί με τους παλιούς μας φίλους CARCASS και τα αδέρφια από το San Diego, τους CATTLE DECAPITATION! Αν αυτό το lineup δεν σας ενθουσιάσει, ελέγξτε τον σφυγμό σας γιατί μπορεί να είστε νεκροί!»

Και οι CATTLE DECAPITATION προσθέτουν: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα βγούμε ξανά σε περιοδεία στις ΗΠΑ και ειδικά με ένα τόσο γεμάτο lineup! Θα είναι μια δολοφονική πορεία και είναι τιμή μας να παίζουμε κάθε βράδυ δίπλα σε αυτούς τους θρύλους.»

Αφήστε μια απάντηση