Οι NOCTURNAL BREED παρουσιάζουν βίντεο για το νέο τους single «Thrash Metal Hate Saw (The Last Act of Terror)».

You are currently viewing Οι NOCTURNAL BREED παρουσιάζουν βίντεο για το νέο τους single «Thrash Metal Hate Saw (The Last Act of Terror)».

Όταν ο S.A. Destroyer (aka Svartalv – ex. GEHENNA, SATYRICON) σχημάτισε τους NOCTURNAL BREED το 1996 είχε δύο προθέσεις. Η μία ήταν να δημιουργήσει μια μπάντα της οποίας η μουσική θα αποτελούσε φόρο τιμής στα Thrash, Speed και Heavy Metal κύματα της δεκαετίας του ’80, τα οποία θαύμαζε πολύ. Η άλλη θα λειτουργούσε ως αντίδοτο στην αυξανόμενη εμπορευματοποίηση της Black Metal σκηνής ειδικότερα, και του Metal είδους γενικότερα, τα οποία γίνονταν γρήγορα ανόμοια.

Και, σε όλο αυτό το διάστημα από τη δημιουργία της, η NOCTURNAL BREED έχει παραμείνει πιστή στο όραμα του ιδρυτή της, κάτι που ακούγεται ξεκάθαρα στο τελευταίο single από το επερχόμενο άλμπουμ της μπάντας «Carry The Beast», το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 23 Ιουνίου μέσω της Dark Essence Records.

Το single, με τον κατάλληλο τίτλο «Thrash Metal Hate Saw (The Last Act of Terror)» είναι ένα riff-φορτωμένο θηρίο χωρίς γεμίσματα ή νεκρά σημεία που το μόνο που θα έκαναν είναι να αποδυναμώσουν τα γεμάτα μίσος βροντερά φωνητικά, τα καλαίσθητα κιθαριστικά σόλο που εκτελούνται με τον τρόπο που πρέπει να εκτελούνται τα κιθαριστικά σόλο και τα κολασμένα καταιγιστικά ντραμς. Το σύνολο είναι ντυμένο με μια ζεστή οργανική μίξη, που δίνει στο τραγούδι περισσότερο συναίσθημα και προσωπικότητα, με τον τρόπο των NOCTURNAL BREED φυσικά, εξασφαλίζοντας έτσι ότι αν η επιθετικότητα είχε όνομα, αυτό θα ήταν «Thrash Metal Hate Saw».

Αν χρειαζόταν περαιτέρω απόδειξη ότι η τωρινή σύνθεση των NOCTURNAL BREED, αποτελούμενη από τους S.A. Destroyer στα φωνητικά και το μπάσο, T. Terror στα τύμπανα και τα φωνητικά και I. Maztor στις κιθάρες, δεν έχει μαλακώσει με την ηλικία, το «Carry The Beast» την παρέχει, γιατί το άλμπουμ είναι μια πανδαισία εξαιρετικού Old-School Heavy Metal. Χτυπάει τον ακροατή σαν βαριοπούλα και η μπάντα μοιάζει πιο σκοτεινή και επιθετική από ποτέ.

Λίστα ταργουδιών:

 1. Carry the Beast
 2. Thrash Metal Hate Saw (The Last Act of Terror)
 3. Knights of Denim
 4. Salt the Wounds
 5. Atomic Cruiser
 6. Raise the Flag.. and the Hordes Will Follow
 7. Nosferata
 8. Lady Vampire
 9. I Ain’t Marching Anymore
 10. I Felt Nothing
 11. Trench Fever
 12. Blitzhammer

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο στίχων για το «Thrash Metal Hate Saw (The Last Act of Terror)» παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση