Οι DEVASTATOR δημοσιεύουν βίντεο για το τραγούδι «Walpurgisnacht».

You are currently viewing Οι DEVASTATOR δημοσιεύουν βίντεο για το τραγούδι «Walpurgisnacht».

Οι DEVASTATOR έδωσαν στη δημοσιότητα ένα επίσημο μουσικό βίντεο για το τραγούδι «Walpurgisnacht». Το τραγούδι προέρχεται από το νέο άλμπουμ της μπάντας «Conjurers Of Cruelty», το οποίο κυκλοφόρησε την 1η Μαρτίου μέσω της Listenable Records.

Οι DEVASTATOR σχηματίστηκαν το 2017 και είναι μια τετραμελής Black Thrash μπάντα από την κομητεία του Derbyshire στο Ηνωμένο Βασίλειο. Κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο άλμπουμ τους, «Baptised In Blasphemy», το 2019 από τη βρετανική Clobber Records. Το άλμπουμ επανακυκλοφόρησε remixed και remastered με οκτώ bonus tracks τον Νοέμβριο του 2023 από την Listenable.

Επεκτείνοντας τη θορυβώδη Black ‘n’ Roll συμπεριφορά του ντεμπούτου της μπάντας και ανεβάζοντας το Black Metal σε κακόφωνα επίπεδα, η δεύτερη κυκλοφορία των DEVASTATOR, «Conjurers Of Cruelty», διαφέρει σε πολλές πτυχές χωρίς να χάνει το πνεύμα και τη δύναμη του ντεμπούτου της μπάντας, αξιοποιώντας άλλους δρόμους στο Extreme Metal και παρουσιάζοντας έναν πολυεπίπεδο και επεκτατικό δίσκο που εξερευνά τόσο το Black Metal όσο και το Death Metal, ενώ εξακολουθεί να προσφέρει την οργιώδη Thrash Metal επίθεση και την NWOBHM εμποτισμένη δύναμη για την οποία έχει γίνει γνωστή η μπάντα.

Το «Conjurers Of Cruelty» ηχογραφήθηκε στα Godhand Studios στο Derbyshire με παραγωγό τον Ben ‘Audiomage’ Gaines, ο οποίος επίσης έκανε remix και remastered το «Baptised In Blasphemy».

Λίστα τραγουδιών:

 1. Beyond the Gate
 2. Conjurers of Cruelty
 3. Black Witchery
 4. Ritual Abuse (Evil Never Dies)
 5. Walpurgisnacht
 6. Necromantic Lust
 7. Deathspell Defloration
 8. Bestial Rites
 9. Sharpen the Blade
 10. Rabid Morbid Death
 11. Liar in Wait
 12. Death Forever

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο μουσικό βίντεο για το «Walpurgisnacht» παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση