Έφυγε απο την ζωή ο Torben Ulrich, πατέρας του ντράμερ των METALLICA Lars Urlich.

You are currently viewing Έφυγε απο την ζωή ο Torben Ulrich, πατέρας του ντράμερ των METALLICA Lars Urlich.

Πλήρης ημερών έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 95 ετών ο Δανός Torben Ulrich, πατέρας του ντράμερ των METALLICA, Lars Ulrich. Στην δήλωσή του στα κοινωνικά δίκτυα, ο Lars αναφέρει τα εξής:

“Torben Ulrich: 1928-2023. 95 χρόνια περιπέτειες, μοναδικές εμπειρίες, περιέργεια, υπέρβαση των ορίων, αμφισβήτηση του status quo, τένις, μουσική, τέχνη, γραφή… και αρκετή δανέζικη αντιθετική στάση. Σε ευχαριστώ ατελείωτα! Μπαμπά σε αγαπώ.. Lars.

Ο Torben Ulrich, αναγνωρισμένος με πολλές επιτυχίες τενίστας, θεωρείται ο γηραιότερος αθλητής που είχε αγωνιστεί στο Davis Cup σε ηλικία 49 ετών, ενώ μέχρι και σήμερα αποτελεί τον κορυφαίο τενίστα στην ιστορία της Δανίας.

Ήταν ευρέως γνωστός ως φυσιογνωμία στους κύκλους των οπαδών της μπάντας καθώς θεωρούταν ο μεγαλύτερος οπαδός αλλά και ο μεγαλύτερος επικριτής των METALLICA. Θρυλική είναι η φράση του «εγώ θα το διέγραφα» όταν του ζητήθηκε η γνώμη για ένα νέο τραγούδι κατά την δημιουργία του «St. Anger», στιγμιότυπο που αποτυπώνεται στο ντοκιμαντέρ «Some Kind Of Monster».

Ο Lars είχε δηλώσει σε συνέντευξη του για τον πατέρα του:

“Νομίζω ότι εκτιμά τους Metallica. Ιδιαίτερα όταν είμαστε τολμηροί και όταν είμαστε λίγο ανορθόδοξοι, όταν παίζουμε περίεργους ρυθμούς που δεν ξέρω καν τι είναι. Εκτιμά αυτή την πλευρά μας. Όταν παίζουμε σε πιο ασφαλή μονοπάτια με κοιτάει παράξενα”.

Ο Torben Ulrich εμφανίστηκε και στο βίντεο κλιπ των METALLICA του «Some Kind Of Monster», που ακολουθεί:

Αφήστε μια απάντηση