Οι SILVER BULLET κυκλοφορούν βίντεο για το νέο τους single «The Ones To Fall».

You are currently viewing Οι SILVER BULLET κυκλοφορούν βίντεο για το νέο τους single «The Ones To Fall».

Χωρίς αμφιβολία, οι Φινλανδοί SILVER BULLET θεωρούνται ένα από τα πιο ελπιδοφόρα Melodic Metal σχήματα της δεκαετίας μας. Όχι μόνο με το hit single τους «Forever Lost» (που έχει μεταδοθεί πάνω από ένα εκατομμύριο φορές), αλλά και με το τελευταίο τους άλμπουμ «Mooncult», οι Φινλανδοί έχουν καταφέρει κάτι που πολλές μπάντες μόνο ονειρεύονται. Ήδη με το προαναφερθέν δεύτερο άλμπουμ, το σχήμα έσπασε τα όρια του underground και προκάλεσε ανοιχτά στόματα σε κριτικούς και οπαδούς.

Οι SILVER BULLET ανακοίνωσαν το τρίτο τους άλμπουμ «Shadowfall», το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 20 Ιανουαρίου 2023 μέσω της Reaper Entertainment. Το συγκρότημα παρουσίασε επίσης ένα επίσημο μουσικό βίντεο για το νέο του single «The Ones To Fall».

Το εξώφυλλο είναι δημιουργία του Pierre-Alain D.

Το συγκρότημα σχολιάζει: «Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που σας δίνουμε το πρώτο single από το άλμπουμ ‘Shadowfall’! Το ‘The Ones To Fall’ είναι ένας βομβαρδιστικός Heavy Metal ύμνος και ένα πραγματικό crowd-pleaser με ρεφρέν που σε καλεί να συμμετάσχεις στο τραγούδι. Όταν γράφαμε αυτό το τραγούδι, ήταν προφανές ότι θα είναι το πρώτο single από το άλμπουμ. Είναι ένα σταθερό τραγούδι στο setlist μας εδώ και λίγο καιρό και ανυπομονούμε να το παίξουμε σε όλους εσάς τους Bulletheads σήμερα (11 Νοεμβρίου) στην συναυλία στην Ταβάστια. Περάσαμε πολύ ωραία στα γυρίσματα του βίντεο που είναι γεμάτο φωτιά, ξιφομαχίες και επικά φινλανδικά τοπία. Τσεκάρετε το και stay Metal!»

Οι SILVER BULLET αυτή τη στιγμή περιοδεύουν στη Φινλανδία, υποστηρίζοντας τους θρυλικούς STRATOVARIUS. Και την ημέρα κυκλοφορίας του «Shadowfall», θα ξεκινήσουν για μια μεγάλη ευρωπαϊκή περιοδεία με τους TWILIGHT FORCE και SEVEN SPIRES.

Λίστα κομματιών:

  1. Overture to Armageddon
  2. Shadow of a Curse
  3. The Ones to Fall
  4. Creatures of the Night
  5. Soul Reaver
  6. …And Then Comes Oblivion
  7. Nighthunter
  8. Dusk of Dawn
  9. Falling Dawn
  10. The Thirteen Nails

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο μουσικό βίντεο για το «The Ones To Fall» παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση