Οι SETH αποκαλύπτουν βίντεο για το νέο τους single «Dans Le Cœur Un Poignard», από το επερχόμενο άλμπουμ, «La France Des Maudits».

You are currently viewing Οι SETH αποκαλύπτουν βίντεο για το νέο τους single «Dans Le Cœur Un Poignard», από το επερχόμενο άλμπουμ, «La France Des Maudits».

Οι SETH είναι ο προάγγελος ενός ήχου που είναι βουτηγμένος στις μυστικές αφηγήσεις της παριζιάνικης παράδοσης και της εξέγερσης. Σήμερα, η γαλλική Black Metal μπάντα κυκλοφορεί το «Dans Le Cœur Un Poignard», από το επερχόμενο άλμπουμ τους «La France Des Maudits». Το τελευταίο τους single είναι μια σκοτεινή ωδή σε όσους φέρουν το σημάδι της προδοσίας και του πόνου μέσα στην καρδιά τους. Το «La France Des Maudits» θα κυκλοφορήσει στις 14 Ιουλίου, την Ημέρα της Βαστίλης, μέσω της Season of Mist.

Η στοιχειωτική μελωδία του «Dans Le Cœur Un Poignard» πλέκεται μέσα σε έναν λαβύρινθο παρισινής απόγνωσης, φωτίζοντας τις πιο σκοτεινές γωνιές μιας πληγωμένης καρδιάς. Στιχουργικά, το κομμάτι είναι μια οδυνηρή αφήγηση της αγωνίας και της ανυπακοής, λειτουργώντας ως κάλεσμα σειρήνας για όσους περιηγούνται στα ύπουλα νερά της ύπαρξης με ένα στιλέτο κρυμμένο μέσα στην ψυχή τους. Οι SETH, με τη σχολαστική δεξιοτεχνία τους, χαράσσουν μια ιστορία θλίψης και ανθεκτικότητας, ενθαρρυμένοι από τους αιθέριους ψιθύρους μιας αγάπης που χάθηκε από την αδηφάγο όρεξη της προδοσίας.

Το εξώφυλλο είναι δημιουργία του Andy Julia

«Dans mon cœur ce poignard. Toujours souffrir, Jusqu’à la mort!» (Στην καρδιά μου αυτό το μαχαίρι. Πάντα να υποφέρω, μέχρι να πεθάνω!), αντηχεί ο Saint Vincent. Είναι μια σκληρή υπενθύμιση της αέναης μάχης ενάντια στα φαντάσματα του παρελθόντος μας, που συμπυκνώνει την ουσία του ανθρώπινου αγώνα, ένα αδυσώπητο ταξίδι που διακόπτεται από στιγμές εξαίσιας οδύνης και μεγαλειώδους απελευθέρωσης.

Παράλληλα με τις στοιχειωτικές μελωδίες του «Dans Le Cœur Un Poignard», οι SETH δημιούργησαν ένα οπτικά εντυπωσιακό μουσικό βίντεο, που ζωντανεύει τα θέματα του τραγουδιού, όπως η προδοσία, η αγωνία και η πρόκληση, με εικόνες που διαπερνούν την καρδιά. Υπό την καθοδήγηση του οραματιστή Pierre Reynard, το βίντεο είναι ένα εντυπωσιακό έργο τέχνης που συνοδεύει υπέροχα τη μελαγχολία του τραγουδιού.

Λίστα τραγουδιών:

  1. Paris des maléfices
  2. Et que vive le diable !
  3. La destruction des reliques
  4. Dans le cœur un poignard
  5. Marianne
  6. Ivre du sang des saints
  7. Insurrection
  8. Le vin du condamné

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο μουσικό βίντεο για το «Dans Le Cœur Un Poignard» παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση