Οι Ιάπωνες Thrash Metallers JURASSIC JADE κυκλοφορούν το νέο τους άλμπουμ «Nyx Filia».

You are currently viewing Οι Ιάπωνες Thrash Metallers JURASSIC JADE κυκλοφορούν το νέο τους άλμπουμ «Nyx Filia».

Στις 22 Μαρτίου, οι Ιάπωνες Thrash Metallers JURASSIC JADE, κυκλοφόρησαν το έβδομο στούντιο άλμπουμ τους «Nyx Filia» μέσω της Bang The Head Records.

Η μπάντα σχολιάζει: «Το νέο άλμπουμ ‘Nyx filia’ κυκλοφόρησε σήμερα και είναι διαθέσιμο για download! Χάρη στη βοήθεια της BTH Records και αμέτρητων άλλων ανθρώπων, μπορέσαμε να γιορτάσουμε με ασφάλεια την κυκλοφορία του νέου μας άλμπουμ σήμερα. Για άλλη μια φορά, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά. Ελπίζουμε ότι θα φτάσει σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους. Θα δώσουμε επίσης τον καλύτερό μας εαυτό στις ζωντανές εμφανίσεις!»

Οι JURASSIC JADE με βάση το Τόκιο, είναι μια female-fronted Thrash Metal μπάντα που σχηματίστηκε το 1985, έχοντας υπάρξει REBEL POWER για δύο χρόνια. Οι JURASSIC JADE, μαζί με τους CASBAH και τους OUTRAGE, είναι ένας από τους πρωτοπόρους του Thrash Metal στην Ιαπωνία. Η τραγουδίστρια του συγκροτήματος είναι η μόνη που φοράει συνεχώς ένα ghostly λευκό μακιγιάζ. Η μπάντα κυκλοφόρησε μια demo κασέτα με τίτλο «Complete Death» το 1985, η οποία διακινήθηκε στην underground σκηνή. Ακολούθησε το «Live At Explosion!» EP και το split «Heavy Metal Force III» που μοιράστηκε με τους SABER TIGER και X-JAPAN.

Το συγκρότημα έχει διασκευαστεί από τους SABBAT (Ιαπωνία) και κυκλοφόρησε μια αναδρομική συλλογή με τίτλο « The Early Years 1985-1988» το 2000. Το «25 Years Of Aggression And Agony» ήταν ένα DVD του 2010. Ένα EP, με τίτλο «Kiten» κυκλοφόρησε το 2014, ενώ το 2020 το συγκρότημα παρουσίασε το έκτο ολοκληρωμένο άλμπουμ του με τίτλο «Id – イド -».

Λίστα τραγουδιών:

  1. A Small World
  2. 暗い部屋の黒い猫 (Black Cats in the Dark Room)
  3. Cave Sorrow
  4. Rain in Black
  5. 私だけにきこえる
  6. 君が死んだあとで
  7. 女神の憂鬱 (Goddess in Blue Island)
  8. 朝5時に戦争が始まる
  9. まだうたえない
  10. No Cherry Blossom

Αφήστε μια απάντηση