Οι EXMORTUS παρουσιάζουν βίντεο για το νέο τους single «Beyond The Grave».

You are currently viewing Οι EXMORTUS παρουσιάζουν βίντεο για το νέο τους single «Beyond The Grave».

Οι Νοτιοκαλιφορνέζοι Melodic Death shredders EXMORTUS, έδωσαν στη δημοσιότητα ένα επίσημο βίντεο στίχων για το «Beyond The Grave», το τρίτο single από το έκτο στούντιο άλμπουμ τους, «Necrophony», που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 25 Αυγούστου από την Nuclear Blast Records. Το νέο τραγούδι είναι μια ηχητική γροθιά στο πρόσωπο, γεμάτη με thrashing κιθαριστικά riffs, καταιγιστικά solo και τερατώδη φωνητικά που πιστοποιούν γιατί η μπάντα παραμένει ένα από τα πιο άγρια συγκροτήματα στο underground Metal.

Σχολιάζοντας το single, ο κιθαρίστας/τραγουδιστής Conan λέει: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα παρουσιάσουμε ένα ακόμα έντονο τραγούδι από το νέο άλμπουμ με φοβερά visuals από τον Wayne Joyner. Έντονα εμπνευσμένο από τις ταινίες Evil Dead, αυτό το κομμάτι ερμηνεύει την τρέλα της κατοχής με γρήγορους ρυθμούς και licks σε κάθε όργανο. Σίγουρα θα διασκεδάσουμε ερμηνεύοντας αυτό το κομμάτι στις περιοδείες που θα ακολουθήσουν.»

Το εξώφυλλο είναι δημιουργία του Toha Mashudi

Ο Conan δηλώνει για τον επικείμενο δίσκο: «Το ‘Necrophony’ ήταν μια ιδέα για τον τίτλο του άλμπουμ από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Αυτή η Συμφωνία των Νεκρών δεν μπορούσε να υλοποιηθεί ως μια συλλογή τραγουδιών μέχρι τώρα. Τελικά, έχουμε την πιο σκοτεινή και πιο κλασσικά εμπνευσμένη δουλειά μας μέχρι στιγμής, με το εξώφυλλο του σπουδαίου Toha Mashudi να ταιριάζει απόλυτα. Επιστρέψαμε στα Sharkbite Studios για να μας βοηθήσει και πάλι ο πανίσχυρος μάγος που ακούει στο όνομα Zack Ohren στη σφυρηλάτηση του μεταλλικού μας υλικού, και το αποτέλεσμα ήταν το καλύτερο ατσάλι που όλοι μας είμαστε περήφανοι να κρατάμε στο πεδίο της μάχης.»

Οι EXMORTUS ήταν πρόσφατα επικεφαλής του Hyperspace Metal Festival στο Βανκούβερ και ολοκλήρωσαν μια περιοδεία στη Δυτική Ακτή με τους PALADIN και τους GRAVESHADOW. Πρόσθετες ζωντανές εμφανίσεις θα ανακοινωθούν σύντομα.

Λίστα τραγουδιών:

 1. Chrononautilus
 2. Scorched Quadrant
 3. Overworld
 4. Altergeist
 5. Reichsfall
 6. Digiphrenia Dawn
 7. Hyperborean Plains
 8. Gridworm
 9. A Voyage with Tailed Meteors
 10. Soulscanner
 11. Xenotaph

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο στίχων για το «Beyond The Grave» παρακάτω:

s://www.youtube.com/watch?v=aVMCEUENTO4

Αφήστε μια απάντηση