Ο Jonas Ekdahl, ντράμερ των EVERGREY, ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τις live εμφανίσεις του συγκροτήματος!

You are currently viewing Ο Jonas Ekdahl, ντράμερ των EVERGREY, ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τις live εμφανίσεις του συγκροτήματος!

Με μία ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο Jonas Ekdahl, ντράμερ των EVERGREY ανακοίνωσε πριν από λίγες ώρες την αποχώρησή του από το συγκρότημα όσον αφορά τις ζωντανές εμφανίσεις αλλά θα συνεχίσει να ασχολείται με τη σύνθεση και τις παραγωγές. Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωσή του:

«Γκέτεμποργκ, 14 Μαΐου 2024

Τα δύο τελευταία χρόνια, το πάθος μου για τη μουσική σταδιακά μετατοπίστηκε από τις περιοδείες και τις ζωντανές εμφανίσεις στη δημιουργική πτυχή του να είμαι στο στούντιο: να γράφω τραγούδια, να ηχογραφώ, να κάνω παραγωγές και να μιξάρω. Είχε φτάσει ένα σημείο που δεν έβρισκα πια χαρά και ενθουσιασμό στις περιοδείες, με αποτέλεσμα να δυσκολεύομαι να συνεχίσω. Ένιωθα σαν να ταξίδευα μακριά από κάτι παρά προς κάτι όποτε βγαίναμε να παίξουμε. Αντίθετα, θέλω να αφιερώσω τον χρόνο, την εστίαση και την ενέργειά μου στο γράψιμο, την παραγωγή και τη μίξη. Ως εκ τούτου, δεν θα κάνω πλέον συναυλίες ή περιοδείες ως ντράμερ.

Είναι σημαντικό για μένα να διευκρινίσω ότι η έλλειψη πάθους για να παίζω ζωντανά είναι αποκλειστικά ο λόγος για την απόφασή μου. Δεν θα ήταν δίκαιο για το συγκρότημα ή για τον εαυτό μου να συνεχίσω να κάνω κάτι που δεν με ενθουσιάζει ή δεν μου φέρνει ευτυχία.

Εξίσου σημαντικό για μένα να αναφέρω είναι ότι εξακολουθώ να τρέφω την ίδια αγάπη για τα παιδιά της μπάντας όπως πριν. Θα είναι πάντα σαν μεγαλύτερα αδέρφια για μένα, αφού με είχαν στα φτερά τους από τα 17 μου. Δεν έχω τίποτα παρά αγάπη και σεβασμό!

Νιώθω σαν να κάνω εντυπωσιακή έξοδο με την καλή έννοια. Είμαι τόσο περήφανος για όσα έχουμε καταφέρει οι πέντε μας με το «Theories Of Emptiness». Το άλμπουμ είναι πραγματικά ξεχωριστό από πολλές απόψεις και ελπίζω ότι θα έχει απήχηση σε εσάς όπως και σε εμένα, και θα συνεχίσω να συμμετέχω στους EVERGREY όσον αφορά τη σύνθεση και την παραγωγή.

Με όλα αυτά ως δεδομένα, έχουμε έναν απίστευτο ντράμερ έτοιμο να με αντικαταστήσει το 2024 και ανυπομονώ να τον ακούσω και να τον δω να παίζει! Είναι πραγματικά εξαιρετικός και είμαι σίγουρος ότι θα τον λατρέψετε γιατί πίσω από τα τύμπανα είναι ένα θηρίο!

Σας ευχαριστώ, σας ευχαριστώ για όλα! / Τζόνας»

Όπως αναφέρεται στην ανάρτηση, η μπάντα θα βγάλει σύντομα σχετική ανακοίνωση.

Αφήστε μια απάντηση