Οι DEVILDRIVER αποκαλύπτουν βίντεο για το νέο τους single «This Relationship, Broken».

You are currently viewing Οι DEVILDRIVER αποκαλύπτουν βίντεο για το νέο τους single «This Relationship, Broken».

Οι Καλιφορνέζοι Groove Metallers DEVILDRIVER θα κυκλοφορήσουν το δέκατο άλμπουμ τους και το δεύτερο μέρος του έπους τους “Dealing With Demons”, “Dealing With Demons Vol. II”, αυτή την Παρασκευή 12 Μαΐου μέσω της Napalm Records! Σήμερα, για να γιορτάσουν την επερχόμενη κυκλοφορία, το συγκρότημα έδωσε στη δημοσιότητα ένα επίσημο βίντεο για το νέο του single «This Relationship, Broken». Το γεμάτο riff κομμάτι που κλείνει το άλμπουμ είναι ένας από τους πιο καταιγιστικούς ύμνους του δίσκου – με ακανόνιστα τύμπανα, επιθετικά riffs και μια φορτισμένη ερμηνεία από τον διάσημο frontman Dez Fafara.

Ο Fafara λέει σχετικά με το κομμάτι: «Το ‘This Relationship, Broken’ εξερευνά τον χωρισμό που συμβαίνει ανάμεσα σε δύο μακροχρόνιους συντρόφους όταν αφήνουν ο ένας τον άλλον μετά από χρόνια αναταραχής.»

Καθώς οι DEVILDRIVER εισέρχονται στην τρίτη δεκαετία τους με εννέα ολοκληρωμένα άλμπουμ, αμέτρητες διεθνείς περιοδείες και παγκόσμια φήμη, αποδεικνύονται πιο ανθεκτικοί από ποτέ. Καθώς ο κόσμος ανατράπηκε το 2020, οι εμβληματικοί ηγέτες του Groove Μetal δεν έκαναν παύση, κυκλοφορώντας το πολυδιαφημισμένο πρώτο μέρος του διμερούς έπους τους «Dealing With Demons», «Dealing With Demons I». Τώρα, που η κοινωνία αναδύεται πιο σκληρή και αποφασισμένη από πριν, το ίδιο συμβαίνει και με το «Dealing With Demons Vol. II».

Το νέο άλμπουμ αντιπροσωπεύει την ψυχοσύνθεση του διάσημου frontman Dez Fafara και την τελική εκκαθάριση των δαιμόνων του που στοιχειώνουν εδώ και καιρό τη μουσική του συγκροτήματος. Για άλλη μια φορά σε παραγωγή και επιμέλεια του Steve Evetts και με επιπλέον επιμέλεια από τον κιθαρίστα Mike Spreitzer, το «Dealing With Demons Vol. II» είναι αναμφισβήτητα πιο βαρύ και αδυσώπητα πιο σκληρό από τον προκάτοχό του.

Διεθνή ΜΜΕ όπως τα Revolver, Metal Hammer, Kerrang και Consequence εγκωμίασαν το «Dealing With Demons I», το οποίο έκανε ντεμπούτο στο #4 του US Current Hard Music Albums Chart.

Το Blabbermouth δήλωσε: «Αν το δεύτερο μισό αυτού του εγχειρήματος-μαμούθ ταιριάζει με το πρώτο, αυτό θα μείνει στην ιστορία των DEVILDRIVER ως μια κομβική στιγμή.»

Αν υπάρχει οποιαδήποτε αμφιβολία για το αν οι DEVILDRIVER επιβραδύνουν σύντομα, το «Dealing With Demons Vol. II» αποδεικνύει ότι 20 χρόνια στην καριέρα τους, ακόμα και με τους δαίμονές τους μαζί – συνεχίζουν να κινούνται στην πρώτη γραμμή του Μetal.

Λίστα τραγουδιών:

  1. I Have No Pity
  2. Mantra
  3. Nothing Lasts Forever
  4. Summoning
  5. Through The Depths
  6. Bloodbath
  7. It’s A Hard Truth
  8. If Blood Is Life
  9. This Relationship, Broken

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο βίντεο για το «This Relationship, Broken» παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση