Οι Βραζιλιάνοι Τhrash Metallers BLACKNING θα κυκλοφορήσουν το νέο τους άλμπουμ «Awakening Rage» τον Ιούνιο.

You are currently viewing Οι Βραζιλιάνοι Τhrash Metallers BLACKNING θα κυκλοφορήσουν το νέο τους άλμπουμ «Awakening Rage» τον Ιούνιο.

Στις 23 Ιουνίου, οι Βραζιλιάνοι Thrash Metallers BLACKNING πρόκειται να κυκλοφορήσουν το τρίτο στούντιο άλμπουμ τους, «Awakening Rage», το πρώτο άλμπουμ σε συνεργασία με τη σουηδική Black Lion Records. Υπάρχει θυμός, γρήγορα riffs, αργά chunky grooves και όλη η χημεία που έμαθε η μπάντα στην περιοδεία της σε Ευρώπη, Ρωσία και Βραζιλία.

Το «Awakening Rage» περιστρέφεται γύρω από όλα τα ενοχλητικά πράγματα που μας επιβάλλονται, την πολιτική, τα ψέματα και τον έλεγχο των μαζών. Όλη αυτή η οργή διοχετεύεται μέσα από οργισμένα φωνητικά, άγρια riffs, ογκώδεις ήχους μπάσου και έντονο drumming.

Το εξώφυλλο είναι δημιουργία του Björn Gosses (Killustrations)

Για την υποστήριξη του νέου άλμπουμ, οι BLACKNING έδωσαν στη δημοσιότητα ένα επίσημο μουσικό βίντεο για το κομμάτι «Never To Be Free».

«Αυτό το τραγούδι είναι μια Thrash Metal δήλωση, για όλους τους ανθρώπους που έχουν κουραστεί από τη γ@μ@μένη τυραννία στην οποία ζούμε! Burn!!!»

Η μίξη και το mastering του «Awakening Rage» έγιναν από τον Marcos Cerutti και το εξώφυλλο δημιουργήθηκε από τον διάσημο Γερμανό καλλιτέχνη Björn Gosses της Killustrations.

Λίστα τραγουδιών:

 1. Violate
 2. Greed and Lies
 3. Disfigured Trust
 4. Lamb to the Slaughter
 5. Never to Be Free
 6. Insanity in Power
 7. Lex Talionis
 8. Vengeance Is Mine
 9. Eye for an Eye
 10. Unnamed Reality
 11. Lies That Blind

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο μουσικό βίντεο για το «Never To Be Free» παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση