Οι WHITECHAPEL θα κυκλοφορήσουν νέο live άλμπουμ με τίτλο «Live In The Valley», τον Ιανουάριο.

You are currently viewing Οι WHITECHAPEL θα κυκλοφορήσουν νέο live άλμπουμ με τίτλο «Live In The Valley», τον Ιανουάριο.

Οι WHITECHAPEL ανακοίνωσαν ένα νέο live άλμπουμ, με τίτλο «Live In The Valley», το οποίο θα κυκλοφορήσει ψηφιακά στις 26 Ιανουαρίου 2024 μέσω της Metal Blade Records, σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες. O δίσκος περιέχει τραγούδια από τα άλμπουμ «Kin» και «The Valley» και ηχογραφήθηκε ζωντανά στο 7ο ετήσιο Χριστουγεννιάτικο Benefit Show της μπάντας στις 22 Δεκεμβρίου 2022 στο The Mill & Mine στην πατρίδα τους, το Knoxville, TN.

Να τι είχε να πει ο κιθαρίστας Alex Wade για το «Live In The Valley»: «Αποφασίσαμε να ηχογραφήσουμε τον ήχο από την 7η ετήσια φιλανθρωπική χριστουγεννιάτικη συναυλία μας στη γενέτειρά μας το 2022, όπου παίξαμε ένα μικτό σετ από τα άλμπουμ μας ‘The Valley’ και ‘Kin’. Σκεφτήκαμε ότι αυτός θα ήταν ένας καλός τρόπος να κλείσουμε το κεφάλαιο αυτών των άλμπουμ πριν ξεκινήσουμε την ηχογράφηση του 9ου άλμπουμ μας. Η ηχογράφηση, η επιμέλεια, η μίξη και το mastering έγιναν από τον δικό μας Zach Householder και είμαστε ενθουσιασμένοι με το αποτέλεσμα. Μαζί με τον ήχο γυρίσαμε και δύο live βίντεο για να συνοδεύσουμε την κυκλοφορία του live άλμπουμ.»

Οι WHITECHAPEL αυτή την περίοδο ετοιμάζονται να ξεκινήσουν την τελευταία τους περιοδεία για φέτος, ανεβαίνοντας στη σκηνή μαζί με τους MESHUGGAH και τους IN FLAMES για τέσσερις εβδομάδες, συμπεριλαμβανομένων δύο headline shows. Στη συνέχεια, η μπάντα θα κατευθυνθεί προς την πατρίδα της, όπου θα είναι headliner στο 8ο ετήσιο Χριστουγεννιάτικο Benefit Show στο The Mill & The Mine, σηματοδοτώντας την τελευταία συναυλία της μπάντας για το 2023.

Λίστα τραγουδιών:

 1. When a Demon Defiles a Witch
 2. Forgiveness Is Weakness
 3. Brimstone
 4. Hickory Creek
 5. Black Bear
 6. Doom Woods
 7. I Will Find You
 8. A Bloodsoaked Symphony
 9. Anticure
 10. Lost Boy
 11. Orphan
 12. This Is Exile
 13. The Saw Is the Law

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το live βίντεο για το «Lost Boy» παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση