Οι UNVERKALT δίνουν στη δημοσιότητα το νέο τους single «Loathe & Love».

You are currently viewing Οι UNVERKALT δίνουν στη δημοσιότητα το νέο τους single «Loathe & Love».

Οι UNVERKALT με μεγάλη χαρά ανακοινώνουν την κυκλοφορία του πρώτου single «Loathe & Love», προερχόμενο από τον δεύτερο επίσημο δίσκο τους με τίτλο «A Lump Of Death: A Chaos Of Dead Lovers». Το single είναι διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες και συνοδεύεται από ένα επίσημο visualizer.

Το συγκρότημα σχολιάζει: «Από την αγάπη και τη θεραπεία μέχρι τη σήψη και τη φθορά, το ‘Loathe & Love’ περνάει σε έναν ‘διαφορετικό κόσμο’ όπου η ευαλωτότητα και η βία συνδιαλέγονται. Θραύσματα φωτός μπορούν να αναδυθούν ακόμα και όταν μια χειριστική και ναρκισσιστική φύση ασκεί τον έλεγχο πάνω σου.»

Πέρα από το καλό και το κακό και τα ηθικά όρια, ακόμα και μπροστά στο βαθύ σκοτάδι, μόνο η δική του αντανάκλαση μπορεί να τον φέρει αντιμέτωπο με τη διαστρεβλωμένη αυτοαντίληψή του

Το «Loathe & Love» συνδυάζει τον χαρακτηριστικό ήχο των UNVERKALT με νέες πειραματικές προσθήκες από την Alternative και Avant-garde μουσική σκηνή και με την ένταση των συναισθημάτων να παίζει πρωταρχικό ρόλο ήδη από το πρώτο δείγμα του επερχόμενου δίσκου. Εμπνέεται από τη σκοτεινή δεκαετία των ’70s, η οποία επηρέασε το μυαλό και τις πράξεις ανθρώπων και έγινε εφιάλτης για πολλούς ακόμη και σήμερα.

Η μουσική των UNVERKALT συνδυάζει διάφορα είδη, όπως το Doom, το Post Metal, το Avant-garde και το Alternative, προσφέροντας ένα μοναδικό και πολυδιάστατο ηχητικό τοπίο. Μέσα από τη συνδυασμένη επίδραση αυτών των μουσικών ειδών, οι UNVERKALT δημιουργούν έναν σκοτεινό, μελαγχολικό ήχο. Οι στίχοι και η μουσική αποτυπώνουν την ανθρώπινη ψυχή, τις σκοτεινές πλευρές της ανθρώπινης ύπαρξης και τις πράξεις που μπορούν να επηρεάσουν και να βλάψουν βαθιά τον καθένα από εμάς.

Η κυκλοφορία του single σηματοδοτεί την αρχή ενός νέου κεφαλαίου. To «A Lump of Death: A Chaos of Dead Lovers», θα κυκλοφορήσει στις 20 Οκτωβρίου 2023 μέσω της Argonauta Records.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο visualizer για το «Loathe & Love» παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση