Οι Βρετανοί Thrashers CHUPACABRA ανακοινώνουν το ντεμπούτο EP τους & συνεργασία για τη νέα έκδοση Audiobook/Podcast των SLAYER!

You are currently viewing Οι Βρετανοί Thrashers CHUPACABRA ανακοινώνουν το ντεμπούτο EP τους & συνεργασία για τη νέα έκδοση Audiobook/Podcast των SLAYER!

Οι Βρετανοί thrashers CHUPACABRA, έδωσαν στη δημοσιότητα ένα βίντεο στίχων για το νέο single «Burn The Clowns», από το επερχόμενο ντεμπούτο EP της μπάντας, «Fortified With Ashes», το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 4 Αυγούστου. Η μίξη και το mastering του «Fortified With Ashes» έγιναν από τον Wynter Prior στα Sphynx Studios στο Brighton του Ηνωμένου Βασιλείου.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, οι CHUPACABRA παρέχουν όλη τη μουσική για τη νέα έκδοση audiobook της βιογραφίας των SLAYER του DX Ferris, «Slayer 66 & 2/3: A Metal Band Biography, Postmortem Remastered Edition», καθώς και για το συνοδευτικό podcast, Talkin’ Slayer: A Metal Podcast και Half-@ssed Audiobook.

Οι CHUPACABRA είναι το νέο project τριών μάχιμων μελών της ακμάζουσας Metal σκηνής του Μπρίστολ. Ο Nige Savage (όλα τα όργανα εκτός από την κιθάρα) και η Heather Taylor (φωνητικά) είναι πρώην μέλη της γνωστής τοπικής μπάντας WYTCH – η Heather ήταν επίσης η τραγουδίστρια της καταξιωμένης μπάντας του Μπρίστολ CYBERVOID. Ο Alex Brent, πρώην μέλος των CAPTIVE, συμπληρώνει το line-up της ηχογράφησης στην lead κιθάρα.

Οι CHUPACABRA φέρνουν την ολομέτωπη, in-your-face δύναμη του αδυσώπητου thrashing riffage ως πλατφόρμα για τα υψίφωνα, επιθετικά φωνητικά που εξερευνούν θέματα τοξικών σχέσεων, γυναικείας ενδυνάμωσης, κοινωνικής αδικίας και την ξεγυμνωμένη οργή ενός δυσαρεστημένου μέλους μιας διαλυμένης κοινωνίας. Η Heather Taylor αποκαλύπτει τα στρώματα του εαυτού της μέσα από τα τραγούδια σε ένα ταξίδι εκτόνωσης της αδέσμευτης οργής, σπάζοντας την εξαρτημένη συμμόρφωση και αναπτύσσοντας ένα νέο αυθεντικό δέρμα.

Λίστα τραγουδιών:

  1. Burn The Clowns
  2. F.T.T.D.
  3. Fortified With Ashes

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο στίχων για το «Burn The Clowns» παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση