Οι TRIUMPH OF DEATH του Tom Gabriel Warrior ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του «Resurrection Of The Flesh» live άλμπουμ.

You are currently viewing Οι TRIUMPH OF DEATH του Tom Gabriel Warrior ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του «Resurrection Of The Flesh» live άλμπουμ.

Η επίδραση των Ελβετών προγόνων του extreme metal ήχου, HELLHAMMER, αντηχεί ακόμα και σήμερα έντονα στην παγκόσμια Death/Black Metal σκηνή. Στα 40 χρόνια που μεσολάβησαν, από το ταπεινό ξεκίνημά τους στο Νούρενσντορφ της Ελβετίας τον Μάιο του 1982, απέκτησαν μια μυθικά εμβληματική θέση παρά το γεγονός ότι υπήρξαν ενεργοί για μόλις δύο χρόνια. Ωστόσο, το συγκρότημα άφησε πίσω του τρία demos «Death Fiend», «Satanic Rites», «Triumph Of Death» (τα οποία επανακυκλοφόρησαν το 2008 ως «Demon Entrails») και το εμβληματικό EP «Apocalyptic Raids». Υπό το φως αυτής της κληρονομιάς, είναι σχεδόν αδιανόητο ότι οι HELLHAMMER δεν ερμήνευσαν ποτέ αυτή τη μουσική ζωντανά στην σκηνή.

Αυτό προσπαθεί να διορθώσει τα τελευταία χρόνια ο τεράστιος Tom Gabriel Warrior με την μπάντα του TRIUMPH OF DEATH. Οι οποίοι παρουσιάζουν ζωντανά την θρυλική μουσική των HELLHAMMER και μάλιστα έφτασε η στιγμή τώρα να μας προσφέρουν και την πρώτη τους επίσημη κυκλοφορία, το ζωντανά ηχογραφημένο άλμπουμ «Resurrection Of The Flesh». Η κυκλοφορία του έχει προγραμματιστεί για τις 10 Νοεμβρίου 2023 και θα περιλαμβάνει δώδεκα συνθέσεις των HELLHAMMER ηχογραφημένες από τρείς διαφορετικές συναυλίες των TRIUMPH OF DEATH. Για το πως θα ακούγεται το επρχόμενο live άλμπουμ μπορείτε να το διαπιστώσετε στο παρακάτω βίντεο για το single “Messiah”.

Ο Tom Gabriel Warrior δήλωσε : “Αυτό το άλμπουμ είναι αρκετά σημαντικό και μία απόδειξη της μοναδικής σύνδεσης που υπάρχει μεταξύ του κοινού και αυτής της μπάντας. Η μουσική των HELLHAMMER ήταν ένα υπόγειο σύμβολο μεταξύ 1982 και 1984,  η οποία μάλιστα γελοιοποιήθηκε και αποφεύχθηκε. Το γεγονός πως μπορούμε πλέον να την παρουσιάζουμε σ’ ολόκληρο τον κόσμο οφείλεται εξ ολοκλήρου στον ενθουσιασμό εκείνων που κάνουν ακριβώς αυτές τις συναυλίες δυνατές. Μας δίνουν όσα τους δώσαμε και η ευγνωμοσύνη μου προς αυτούς δεν έχει όρια.”

Λίστα τραγουδιών:

 1. The Third Of The Storms (Evoked Damnation)
 2. Massacra
 3. Maniac
 4. Blood Insanity
 5. Decapitator
 6. Crucifixion
 7. Reaper
 8. Horus/Aggressor
 9. Revelations Of Doom
 10. Messiah
 11. Visions Of Mortality
 12. Triumph Of Death

Αφήστε μια απάντηση