Οι THE MAGUS παρουσιάζουν βίντεο για το ομώνυμο τραγούδι του επερχόμενου άλμπουμ τους «Βυσσοδομώντας».

You are currently viewing Οι THE MAGUS παρουσιάζουν βίντεο για το ομώνυμο τραγούδι του επερχόμενου άλμπουμ τους «Βυσσοδομώντας».

Οι Έλληνες Black Metallers THE MAGUS, παρουσίασαν ένα επίσημο βίντεο στίχων για το ομώνυμο κομμάτι του επερχόμενου ντεμπούτου άλμπουμ τους «Βυσσοδομώντας», που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 31 Οκτωβρίου μέσω της The Circle Music Ρecords.

Το εξώφυλλο είναι δημιουργία του Harnasash Singh και οι ηχογραφήσεις έγιναν στα στούντιο PENTAGRAM από τον George Emmanuel (LUCIFER’S CHILD), ο οποίος είναι υπεύθυνος για τη μίξη και την παραγωγή.

Το σχόλιο του MAGUS: «Αυτό το τραγούδι, όπως υποδηλώνει ο τίτλος, θα πάρει την ψυχή σας ΚΑΤΩ και ΒΑΘΙΑ μέσα στην ΑΒΥΣΣΟ. Εκεί όπου πεθαίνει κάθε ελπίδα. Εκεί όπου το μεγάλο σχέδιο τίθεται σε κίνηση. Καταδίκη, κατήφεια και σκοτάδι!»

Το εξώφυλλο είναι δημιουργία του Harnasash Singh

Από το 1989, η ελληνική Black Metal μπάντα NECROMANTIA ιδρύθηκε από τους Baron Blood (μπάσο) και The Magus (φωνητικά, κιθάρες, πλήκτρα). Η μουσική του συγκροτήματος χαρακτηριζόταν από μια μίξη Black Metal και Death Metal, με στοιχεία ελληνικής παραδοσιακής μουσικής και κλασικής μουσικής. Με την πάροδο των ετών, οι NECROMANTIA είχαν υποστεί αρκετές αλλαγές στο line-up, αλλά η μπάντα συνέχισε να κυκλοφορεί άλμπουμ και να περιοδεύει, αποτελώντας μια από τις πιο σεβαστές και επιδραστικές Black Metal μπάντες της Ελλάδας!

Μετά τον τραγικό θάνατο του Baron Blood το 2019, ο The Magus αποφάσισε να διαλύσει τους NECROMANTIA κυκλοφορώντας το τελευταίο τους άλμπουμ «To The Depths We Descend» το 2021. Αλλά το προσωπικό μουσικό και μυστικιστικό του ταξίδι δεν σταμάτησε εδώ. Η εσωτερική μαύρη φλόγα, που παρακινεί τον The Magus να δημιουργεί σκοτεινή και ακραία τέχνη, η οποία εκφράζεται μέσω της μουσικής και των στίχων, δεν έπαψε ποτέ να καίει.

Το καλοκαίρι του 2022, αποφάσισε να δημιουργήσει ένα νέο μουσικό πρότζεκτ, με τίτλο απλά και εύστοχα: THE MAGUS. Μαζί με τους παλιούς συνεργάτες, El (SOULSKINNER, ZARATUS, THOU ART LORD , PRINCIPALITY OF HELL κ.α.) στις κιθάρες και Maelstrom (NECROMANTIA, YOTH IRIA, THOU ART LORD , PRINCIPALITY OF HELL) στα τύμπανα, προκειμένου να ολοκληρωθεί η φόρμουλα και να ξεκινήσει η επεξεργασία υλικού για το επερχόμενο άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει μέσα στη χρονιά!

Λίστα τραγουδιών:

  1. This is My Church
  2. The Fall of Man
  3. Lux Tenebrarum: The Illuminating Darkness
  4. Βυσσοδομώντας
  5. Idolatrous Discord
  6. Ama Lilith
  7. Negative Renaissance
  8. The Peacock King
  9. Give the Devil His Due: The Story Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο βίντεο στίχων για το «Βυσσοδομώντας» παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση