Οι Έλληνες Black Metallers TEMPLE OF KATHARSIS θα κυκλοφορήσουν το νέο τους άλμπουμ «Macabre Ritual» τον Αύγουστο.

You are currently viewing Οι Έλληνες Black Metallers TEMPLE OF KATHARSIS θα κυκλοφορήσουν το νέο τους άλμπουμ «Macabre Ritual» τον Αύγουστο.

Η Theogonia Records, το προπύργιο του σκότους και ο προάγγελος της ακραίας μουσικής, ανακοίνωσε το ντεμπούτο άλμπουμ του ελληνικού Black Metal συγκροτήματος TEMPLE OF KATHARSIS. Ετοιμαστείτε να κατεβείτε στα βάθη της αβύσσου, καθώς το «Macabre Ritual» πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 4 Αυγούστου.

Οι TEMPLE OF KATHARSIS, γνωστοί για την αμείλικτη ένταση και το ασυμβίβαστο όραμά τους, δημιούργησαν ένα ηχητικό έργο που αποτυπώνει την ουσία της κολασμένης καλλιτεχνίας τους. Το «Macabre Ritual» διεισδύει βαθιά στη σφαίρα του σατανισμού, της αντι-θρησκείας, του θανάτου, του σκοταδιού και του πολέμου, χωρίς να αφήσει καμία ψυχή ανέγγιχτη από την κακόβουλη δύναμή του.

Αυτή η κυκλοφορία θα είναι διαθέσιμη τόσο σε ψηφιακή μορφή όσο και σε μια εντυπωσιακή έκδοση CD, με ένα σχολαστικά επεξεργασμένο 12σέλιδο βιβλιαράκι που μεταφέρει τους ακροατές στα διεστραμμένα βασίλεια που οραματίστηκαν οι TEMPLE OF KATHARSIS. Το εξώφυλλο, μια στοιχειωμένη αναπαράσταση του μακάβριου, περικλείει τέλεια την ατμόσφαιρα του άλμπουμ, αφήνοντας μια ανεξίτηλη εντύπωση στον θεατή.

Με το μπάσο και τα φωνητικά ηχογραφημένα στο φημισμένο H12 Audio στη Θεσσαλονίκη, και τις κιθάρες ηχογραφημένες στο αινιγματικό «Dark Templar H/Studio» στην Καλαμάτα, η ποιότητα της παραγωγής του «Macabre Ritual» είναι μια απόδειξη της αφοσίωσης και της εμπειρίας που οι TEMPLE OF KATHARSIS προσφέρουν στην τέχνη τους.

Σε παραγωγή του Major και με σχολαστική μίξη και mastering στο H12 Audio, το άλμπουμ αναδύεται με μια ασυμβίβαστη ηχητική δύναμη, αποτυπώνοντας κάθε ανατριχιαστική λεπτομέρεια και ενισχύοντας την καθηλωτική εμπειρία. Η συνεργασία μεταξύ των TEMPLE OF KATHARSIS και αυτών των στούντιο οδήγησε σε ένα σχολαστικά επεξεργασμένο ηχητικό ταξίδι που θα τυλίξει τους ακροατές σε έναν κόσμο σκοταδιού και απόγνωσης.

Η μπάντα δημιούργησε αυτό το άλμπουμ για να μεταφέρει τους οπαδούς σε έναν κόσμο που κατακλύζεται από σκοτάδι και απόγνωση. Ο μάνατζερ της Theogonia Records εξέφρασε τον ενθουσιασμό τους, δηλώνοντας: «Είναι τιμή μας να φέρουμε το ‘Macabre Ritual’ των TEMPLE OF KATHARSIS στο προσκήνιο του Black Metal. Αυτό το άλμπουμ είναι μια απόδειξη της ακλόνητης αφοσίωσης της μπάντας στην τέχνη τους και είμαστε σίγουροι ότι θα αφήσει ανεξίτηλο το σημάδι του στο είδος.»

Λίστα τραγουδιών:

  1. Abyssal Cold Void (Intro)
  2. The Burning Flood of Antichrist
  3. Erasure of Religious Existence
  4. In the Dungeons with the Rats
  5. Ο Αρχιερεύς Των Λύκων (The Archpriest of the Wolves)
  6. Inside the Medieval Crypt
  7. The Kingdom of Hades
  8. Macabre Ritual

Μπορείτε να ακούσετε το νέο single «The Burning Flood of Antichrist» στο βίντεο που ακολουθεί:

Αφήστε μια απάντηση