Το βρετανικό Thrash/Death-Metal σχήμα SLAVE STEEL παρουσιάζει βίντεο για το τραγούδι «F(r)ail».

You are currently viewing Το βρετανικό Thrash/Death-Metal σχήμα SLAVE STEEL παρουσιάζει βίντεο για το τραγούδι «F(r)ail».

Το βρετανικό Thrash/Death-Metal σχήμα SLAVE STEEL, παρουσιάζει το επίσημο μουσικό βίντεο για το «F(r)ail». Σκηνοθετημένο από τον Lorenzo Gorini και γραμμένο από τους Daniele Manganaro και Pil Nazar, αυτό το οπτικά και μουσικά σαγηνευτικό αριστούργημα εμβαθύνει στον περίπλοκο χορό των σκαμπανεβασμάτων της ζωής.

Το συγκρότημα σχολιάζει: «Σε έναν αέναο κύκλο από σκαμπανεβάσματα, σερνόμαστε μέσα στη ζωή. Ανεβαίνουμε και πέφτουμε, γελάμε και κλαίμε, ζωντανεύουμε και πεθαίνουμε. Δεν είναι μόνο η ανθρώπινη κατάσταση αλλά και της φύσης, όπου η τάξη εναλλάσσεται με το χάος και το φως δίνει τη θέση του στο σκοτάδι. Όλα τα αναπόφευκτα που μας κάνουν να νιώθουμε τόσο εύθραυστοι.»

Αυτό το μουσικό βίντεο γυρίστηκε στο ιστορικό χώρο της εκκλησίας St Botolph-without-Aldersgate, στο Λονδίνο, στο Ηνωμένο Βασίλειο, και περιλαμβάνει την τέχνη των makeup artists Caitlin Ross και Andreia Somaiah, καθώς και ένα αφοσιωμένο συνεργείο που περιλαμβάνει τις Ilaria Foresi, Miriam Demir, Linda Latino και Giulia Ferrero.

Το «F(r)ail» είναι ένα ξεχωριστό τραγούδι από το άλμπουμ «In Fieri», το οποίο κυκλοφόρησε στις 15 Σεπτεμβρίου μέσω της Wormholedeath Records. Κρατήστε την ημερομηνία για την κυκλοφορία του CD στις 27 Οκτωβρίου μέσω της Wormholedeath/Aural Music. Το «In Fieri» ενσαρκώνει την αμείλικτη προσπάθεια των SLAVE STEEL να επαναπροσδιορίσουν τη Metal μουσική. Αγκαλιάζοντας επιρροές από Thrash, Death και Heavy Metal, ο ήχος τους χαρακτηρίζεται από ένα σταθερό rhythm section, μεταδοτικά κιθαριστικά grooves και εντυπωσιακά φωνητικά.

Λίστα τραγουδιών:

  1. Wake Up the Atom
  2. 2 Hours
  3. Sorry About Death
  4. Warm Up
  5. In Fieri
  6. Burden
  7. Kantharos
  8. What a Wreckage
  9. F(r)ail

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο βίντεο για το «F(r)ail» παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση