Ο τραγουδιστής των MOONSPELL, Fernando Ribeiro, υποβάλλεται σε εξετάσεις μετά την «δυσκολότερη συναυλία» της 30ετούς και πλέον καριέρας του!

You are currently viewing Ο τραγουδιστής των MOONSPELL, Fernando Ribeiro, υποβάλλεται σε εξετάσεις μετά την «δυσκολότερη συναυλία» της 30ετούς και πλέον καριέρας του!

Ο τραγουδιστής των MOONSPELL, Fernando Ribeiro, υποβάλλεται σε εξετάσεις σε νοσοκομείο της Λισαβόνας μετά την «δυσκολότερη συναυλία» της ζωής του, όπως λέει, σε πολωνικό φεστιβάλ.

Την Παρασκευή (9 Ιουνίου), ο Fernando έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Θέλω τόσο να ευχαριστήσω όσο και να ζητήσω συγγνώμη από το εκπληκτικά ενσυναισθητικό κοινό του Mystic Festival Gdańsk, στην Πολωνία. Ευχαριστώ για την υποστήριξή σας στην πιο δύσκολη συναυλία της ζωής μου στα 30 χρόνια των MOONSPELL.

Η ζωή, τον τελευταίο καιρό, δεν ήταν καλή μαζί μου. Οι πανδημίες, η επιστροφή με 3 μήνες σε περιοδεία σε δύσκολες συνθήκες, προσωπικά πράγματα, η άσχημη κατάσταση του κόσμου μας και κάποια προβλήματα υγείας συσσωρεύτηκαν και χθες λύγισα κάτω από το βάρος μπροστά σας. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος να το θέσω.

Ζητώ συγγνώμη, γιατί αισθάνομαι ότι είναι καθήκον μου να είμαι πάντα σε κορυφαία φωνητική και φυσική κατάσταση απέναντι στους οπαδούς μας που πληρώνουν τα σκληρά κερδισμένα χρήματά τους για να δουν την εμφάνισή μας. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Παρ’ όλα αυτά, μη γελιέστε: σας έδωσα ό,τι είχα (και πέρα από αυτό) και τα κατάφερα σε όλο το σόου, αφήνοντας τη σκηνή όρθια και περπατώντας στα πόδια μου. Τίποτα από όλα αυτά δεν θα ήταν εφικτό χωρίς την αγάπη της μπάντας μου, του συνεργείου και των οπαδών μου. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ!

Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα των παραϊατρικών που με βοήθησαν μετά το σόου και με φρόντισαν, ώστε να μπορέσω να ταξιδέψω πίσω στην Πορτογαλία.

Αυτή τη στιγμή με παρακολουθούν και με εξετάζουν σε νοσοκομείο της Λισαβόνας και είμαι αρκετά σίγουρος ότι όλα θα πάνε καλά στο τέλος. Το πρόβλημα υγείας μου είναι μια πάθηση του στομάχου, δεν έχει καμία σχέση με ναρκωτικά (που δεν κάνω χρήση) ή αλκοόλ (δεν πίνω τελευταία), που επιδεινώθηκε από το αίσθημα εξάντλησης και (ναι) κατάθλιψης που με πλήττει τελευταία και το οποίο θα ξεπεράσω με τον καιρό.

Εν τω μεταξύ, ελπίζω να σας δω στις υπόλοιπες καλοκαιρινές συναυλίες των MOONSPELL, πριν κάνουμε ένα μικρό διάλειμμα από τις ζωντανές εμφανίσεις για να επικεντρωθούμε σε δικά μας προσωπικά θέματα και σε περαιτέρω projects των MOONSPELL.

Θα έρθουν καλύτερες μέρες. Να είστε ευλογημένοι, ευχαριστούμε για την ανάγνωση!»

Οι MOONSPELL ολοκλήρωσαν πρόσφατα την επετειακή περιοδεία, «American Full Moon», για τα 30 χρόνια υπαρξής τους.

Πηγή: Blabbermouth

Αφήστε μια απάντηση