Οι Ιάπωνες DEVILOOF κυκλοφορούν βίντεο για το νέο τους single «Damn».

You are currently viewing Οι Ιάπωνες DEVILOOF κυκλοφορούν βίντεο για το νέο τους single «Damn».

Το ιαπωνικό Deathcore σχήμα DEVILOOF, έδωσε στη δημοσιότητα ένα επίσημο μουσικό βίντεο για το νέο του single «Damn», που προέρχεται από το επερχόμενο EP «Damned». Η μπάντα είχε ανακοινώσει την κυκλοφορία του νέου της EP για τον Μάρτιο μέσω της Tokuma Japan Communications. Δυστυχώς, λόγω των προβλημάτων του τραγουδιστή τους Keisuke με το λαιμό του, η κυκλοφορία αναβλήθηκε για τις 19 Απριλίου.

Η μουσική παραγωγή του νέου EP έγινε από τον παγκοσμίου φήμης ηχολήπτη JEFF DUNNE, ο οποίος έχει συνεργαστεί με φημισμένα Metal συγκροτήματα όπως οι MOTIONLESS IN WHITE, CHELSEA GRIN και CRYSTAL LAKE, ενώ το εξώφυλλο έχει φιλοτεχνηθεί από τον Toshihiro Egawa, γνωστό για τις εικονογραφήσεις του για τους GAZETTE, MATENROU OPERA, BABYMETAL, SiM, CROSSFAITH και πολλούς άλλους, και είναι έτοιμο να ταρακουνήσει τον κόσμο με το πιο δυνατό lineup του.

Οι DEVILOOF έχουν λάβει μεγάλη προσοχή στην Ιαπωνία και στο εξωτερικό για τις έντονες ζωντανές τους εμφανίσεις, ενσωματώνοντας underground μουσικά είδη όπως Deathcore, Slamming, Brutal Death Metal και Grindcore.

Το εξώφυλλο είναι δημιουργία του Toshihiro Egawa

Το «Damned» είναι ένα μεγάλο ορόσημο για τους DEVILOOF καθώς η μεγάλη επιτυχία ήταν ένα όνειρο για τον τραγουδιστή Keisuke από τότε που ξεκίνησε να παίζει μουσική. Στο Twitter, εξέφρασε πως στο παρελθόν απέρριψε την ιδέα, πιστεύοντας πως το είδος της μουσικής που γράφει δεν θα γινόταν ποτέ αποδεκτό. Ωστόσο, αφού επικεντρώθηκε στη μουσική που ήθελε να κάνει, ο ίδιος – μαζί με το συγκρότημα – τελικά πραγματοποίησε το όνειρο.

Ο μπασίστας και επικεφαλής του συγκροτήματος, Daiki, διαβεβαιώνει τους οπαδούς ότι το να γίνουν major δεν σημαίνει ότι θα κινηθούν προς την ποπ μουσική, ούτε ότι θα αλλάξουν κατεύθυνση. Θα συνεχίσουν να παραμένουν Heavy και Extreme, με σύνθημα «The summit of Ηeavy music». Με τη βοήθεια της Tokuma Japan Communications, αντί να δουλεύουν απλά ως πενταμελής ομάδα, θα δουλεύουν πλέον ως «Team DEVILOOF». Ως αποτέλεσμα, η μπάντα θα είναι σε θέση να καλύψει τα κενά και τις ευθύνες που τα πέντε μέλη δεν θα μπορούσαν να καλύψουν από μόνα τους.

Λίστα κομματιών:

  1. Damn
  2. The Blackened Sun
  3. Afterlife
  4. Terpsichore
  5. False Self

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο μουσικό βίντεο για το «Damn» παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση