Οι JAG PANZER κυκλοφορούν το δεύτερο single από το νέο τους άλμπουμ «The Hallowed».

You are currently viewing Οι JAG PANZER κυκλοφορούν το δεύτερο single από το νέο τους άλμπουμ «The Hallowed».

Οι ακόλουθοί τους έπρεπε να περιμένουν 6 χρόνια ώστε οι βετεράνοι JAG PANZER να επιστρέψουν δυναμικά με ακόμα ένα πολυαναμενόμενο άλμπουμ με τίτλο «The Hallowed», που θα κυκλοφορήσει στις 23 Ιουνίου μέσω της Atomic Fire Records. Το τελευταίο single που κυκλοφόρησαν λέγεται «Stronger Than You Know» και είναι το τέταρτο κεφάλαιο από το μουσικό saga. ένα κλασικό πεντάλεπτο δυναμικό τραγούδι με μεταδοτικό ρεφρέν, το οποίο μπορείτε επίσης να απολαύσετε με τη μορφή ενός νέου βίντεο στίχων σε παραγωγή του ίδιου του Mark Briody (κιθάρες) στο YouTube.

Το συγκρότημα δηλώνει σχετικά: «Το νέο μας τραγούδι είναι γραμμένο από την οπτική γωνία των αετών της ιστορίας. Οι αετοί χρησιμοποιούνται για παρακολούθηση, ωστόσο γίνονται δολοφόνοι κατά τη διάρκεια αυτού του τραγουδιού. Όσοι έχουν το κόμικ θα παρατηρήσουν ότι οι άντρες που σκοτώνουν οι αετοί είναι τα μέλη του συγκροτήματος. Αυτό είναι ένα tip-of-the-hat στην πρώτη κυκλοφορία του JAG PANZER που δείχνει μια γυναίκα πολεμιστή να σκοτώνει την μπάντα…»

Το εξώφυλλο είναι δημιουργία του Dusan Markovic

Το «The Hallowed» είναι ένα σχετικά διαφορετικό άλμπουμ σε σχέση με τα υπόλοιπα του συγκροτήματος καθώς ακολουθεί μία συγκεκριμένη ιστορία που βασίζεται στο κόμικ του συγκροτήματος που κυκλοφόρησε στα τέλη του 2022. Το μπάσο και τα ντραμς των κομματιών έχουν ηχογραφηθεί στην Sonic Phish Productions στην Αριζόνα με την επιμέλεια του ντράμερ Ken Mary (ALICE COOPER, FIFTH ANGEL, FLOTSAM & JETSAM) ενώ επιπλέον ηχογραφήσεις κιθάρων και φωνητικών έγιναν στα Steam Punk Audio Labs επίσης στην Αριζόνα. Το εξώφυλλο του άλμπουμ σχεδιάστηκε από τον Dusan Markovic (ANGEL WITCH, VIRGIN STEELE).

Αυτό που δημιουργήθηκε το 1981 στο Κολοράντο Σπρινγκς δεν έχει χάσει τίποτα από την επαναστατικότητα και τη δύναμή του, ούτε καν τέσσερις δεκαετίες αργότερα. Εμπνευσμένοι από την επέλαση του Νέου Κύματος του Βρετανικού Heavy Metal, ο Mark Briody και οι σύντροφοί του έγιναν γρήγορα ένα από τα πιο ενδιαφέροντα Power Metal σχήματα των ΗΠΑ, κυκλοφορώντας μερικά επιτυχημένα στούντιο άλμπουμ, όπως το ντεμπούτο τους «Ample Destruction» του 1984, το «The Fourth Judgement» (1997), το «Thane To The Throne» (2000), το «The Scourge Of The Light» (2011) και η τελευταία τους προσπάθεια, το «The Deviant Chord» (2017). Αφού αντιμετώπισαν αρκετές αλλαγές στο line-up και ένα διάλειμμα, οι JAG PANZER εξακολουθούν να κρατούν γερά, όπως αποδεικνύει το επερχόμενο άλμπουμ τους «The Hallowed».

Λίστα τραγουδιών:

  1. Bound As One
  2. Prey
  3. Ties That Bind
  4. Stronger Than You Know
  5. Onward We Toil
  6. Edge Of A Knife
  7. Dark Descent
  8. Weather The Storm
  9. Renewed Flame
  10. Last Rites

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο βίντεο στίχων για το «Stronger Than You Know» παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση