Οι ELEINE παρουσιάζουν βίντεο για το νέο τους single «War Das Alles».

You are currently viewing Οι ELEINE παρουσιάζουν βίντεο για το νέο τους single «War Das Alles».

Οι Σουηδοί Dark Symphonic Metallers, ELEINE, αυτή τη περίοδο βάζουν φωτιά στις σκηνές ως support band της τρέχουσας περιοδείας των MOONSPELL στη Βόρεια Αμερική και σήμερα, η μπάντα αποκάλυψε ένα από τα πιο ξεχωριστά τραγούδια από το επερχόμενο άλμπουμ τους, «We Shall Remain», το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 14 Ιουλίου μέσω της Atomic Fire Records.

«War Das Alles» (στα γερμανικά για το «Was This All?») γράφτηκε σε μια από τις πιο σκοτεινές στιγμές. Αυτό το γερμανικό ποίημα της front-woman Madeleine Liljestam μεταφράζεται σε μία από τις πιο συγκινητικές και ενδόμυχες στιγμές του άλμπουμ.

Το εξώφυλλο είναι δημιουργία των Nestor Avalos και Madeleine Liljestam

Το συγκρότημα σχολιάζει: «Όλα ξεκίνησαν με ένα ποίημα στα Αγγλικά, το οποίο είχε περισσότερο νόημα στα Γερμανικά και το ‘War Das Alles’ πήρε ζωή. Μέσα στο σκοτάδι, μπορεί να αναρωτηθείτε – αυτό ήταν όλο; Δεν υπάρχω πια; Είναι μια φυσική ερώτηση όταν περνάτε κάτι που είναι πολύ βαρύ για τους ώμους σας. Πριν τα πράγματα βελτιωθούν – θα είναι πιο βαριά για λίγο. Είτε πρόκειται για κατάθλιψη, είτε για μια δύσκολη εργασία στη δουλειά είτε για μια σχέση… συνήθως γίνεται πιο βαρύ λίγο πριν φτάσετε στο στόχο. Με αυτό το single, θέλουμε να τονίσουμε ότι αυτές οι σκέψεις και τα συναισθήματα μπαίνουν μερικές φορές στη ζωή σας και ότι αυτό δεν σημαίνει ότι είναι το τέλος. Είναι ένα μέρος από κάτι καλύτερο που θα έρθει. Η ισορροπία μέσα στη ζωή. Νιώστε ότι είστε αποδεκτοί όπως είστε με αυτό το τραγούδι, ότι δεν είστε μόνοι. Αγκαλιάστε το πολύ ιδιαίτερο συναίσθημα και την ατμόσφαιρα που φέρνει αυτό το ρεφρέν – και το αύριο μπορεί να μοιάζει λίγο πιο φωτεινό με ολόκληρη τη λεγεώνα των ELEINE να σας υποστηρίζει.»

Το «We Shall Remain» γράφτηκε και παράχθηκε από τον κιθαρίστα/τραγουδιστή Rikard Ekberg και την τραγουδίστρια Madeleine Liljestam, ενώ ο Thomas «Plec» Johansson ανέλαβε την ηχογράφηση, τη μίξη και το mastering στο The Panic Room Studio στο Skövde της Σουηδίας. Το εξώφυλλο του σχεδιάστηκε από τον Nestor Avalos και την Madeleine Liljestam.

Λίστα τραγουδιών:

  1. Never Forget
  2. Stand by the Flame
  3. We Are Legion
  4. Promise of Apocalypse
  5. Blood in Their Eyes
  6. Vemod
  7. Through the Mist
  8. Suffering
  9. War das alles
  10. We Shall Remain

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο βίντεο για το «War Das Alles» παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση