Οι DEAD TALKS παρουσιάζουν βίντεο για το νέο τους single «Death’s Charioteer».

You are currently viewing Οι DEAD TALKS παρουσιάζουν βίντεο για το νέο τους single «Death’s Charioteer».

Οι DEAD TALKS έδωσαν στη δημοσιότητα το δεύτερο single από το επερχόμενο άλμπουμ τους «Veneration Of The Dead». Το Black’n’Roll τροφοδοτούμενο Death Metal βασιλεύει ενώ τη νεκροφόρα οδηγείται από το «Death’s Charioteer». Το «Veneration Of The Dead» θα κυκλοφορήσει μέσω της Apostasy Records στις 18 Αυγούστου. Οπλίστε τα αυτιά σας για αυτό το χτύπημα τρόμου!

Tattarisuo, Φινλανδία στη δεκαετία του 1930:
Ένας άνδρας έκλεβε πτώματα από το νεκροταφείο για να τα διαμελίσει πρώτα και στη συνέχεια να τα θάψει στη λάσπη, επειδή περίμενε ότι ως αποτέλεσμα θα αναστηθεί από τους νεκρούς ένας σατανικός θησαυρός.

Χρονικό άλμα – Σήμερα:
Βασισμένο στην υπόθεση του Tattarisuo, ένα μουσικό τέρας αναδύεται από τις στάχτες των CORPSE MOLESTER CULT για να αποδείξει φαινομενικά ότι ο θάνατος δεν είναι το τέλος. Οι DEAD TALKS από το Lohja (Φινλανδία) είναι έτοιμοι να εξαπολύσουν το ντεμπούτο τους «Veneration Of The Dead», γεμάτο από βαλς midtempo Death Metal μελωδίες από τις οποίες δεν μπορείς να ξεφύγεις.

Τα πρώτα βαριά κιθαριστικά χτυπήματα του «Son Of The Nameless One» αφήνουν μια αργή μπουλντόζα να κυλήσει πάνω από τον ακροατή, αφήνοντας πίσω της μόνο ερημιά. Μετά πρέπει να αντιμετωπίσεις το «The Human Plague», ένα ολοστρόγγυλο stomper. Η φρίκη ανεβάζει ρυθμό – αλλά λίγο – για να κάνει το «508» ακόμα πιο επικίνδυνο, και φαίνεται πως το «The End Of The Tunnel» έχει φτάσει. Οι DEAD TALKS όμως δικαιώνουν το όνομά τους και σε βάζουν να αντιμετωπίσεις έναν «Pedophile God». Το Black’n’Roll βασιλεύει, ενώ η νεκροφόρα οδηγείται από τον «Death’s Charioteer». Μετά από αυτή τη βόλτα, γίνεται πιο ατμοσφαιρικό κατά τη διάρκεια του «Skinless» πριν το «Trigger/Religion» σε κάνει να θέλεις να ξεκινήσεις όλο τον τρόμο από την αρχή.

Λίστα τραγουδιών:

  1. Son Of The Nameless One
  2. The Human Plague
  3. 508
  4. The End Of The Tunnel
  5. Pedophile God
  6. Death‘s Charioteer
  7. Skinless
  8. Trigger/Religion

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο βίντεο στίχων για το «Death’s Charioteer» παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση