Οι CRADLE OF FILTH στην Ελλάδα για δυο συναυλίες σε Fuzz και Principal τον Μάρτιο 2024!

You are currently viewing Οι CRADLE OF FILTH στην Ελλάδα για δυο συναυλίες σε Fuzz και Principal τον Μάρτιο 2024!

Σχεδόν 2 χρόνια μετά την τελευταία τους εμφάνιση στην Ελλάδα για λογαριασμό του Release Athens 2022, oι μεγάλοι CRADLE OF FILTH επιστρέφουν στη χώρα μας. Ακολουθεί το δελτίο τύπου για τις 2 εμφανίσεις τους σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη!

«Δεν είναι συνηθισμένο για συγκροτήματα να περνούν μια δεύτερη (ή και τρίτη) νιότη, αλλά όσοι δεν έπαψαν ποτέ να παρακολουθούν τη σκοτεινή πορεία των CRADLE OF FILTH χαίρονται να βλέπουν την κορυφαία goth black metal μπάντα όλων των εποχών να περνάει μια από τις πιο δημιουργικές περιόδους της από το 2020 και μετά.

Το ιστορικό σχήμα του Dani Filth που χαράζει μια δική του πορεία έχοντας ως αφετηρία το Suffolk της Μεγάλης Βρετανίας το 1991, που δημιούργησε σχολή στο ακραίο metal και στάθηκε όρθιο από αλλαγές μελών, εφήμερων trends και αδιάκοπης αμφισβήτησης, άφησε περήφανη παρακαταθήκη 13 albums – με το 14ο να ετοιμάζεται αυτό τον καιρό – και συνεχίζει να σαρώνει τα stages όλου του κόσμου.

Στην επερχόμενη ευρωπαϊκή περιοδεία τους, οι COF δε θα παραλείψουν να κάνουν 2 στάσεις και στη χώρα μας, τηρώντας το ραντεβού τους με τους Έλληνες fans.

Σε μια από τις ιδιαιτέρως φορτισμένες συγκινησιακά ανακοινώσεις μας, υποδεχόμαστε τους CRADLE OF FILTH σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα στις 2 & 3 Μαρτίου 2024, σε Principal Club Theater & Fuzz Club αντίστοιχα για τις πιο σκοτεινές νύχτες της ερχόμενης άνοιξης.

Μαζί τους, ο Joseph Michael Poole ως η εκκεντρική περσόνα Wednesday 13 με ένα set αποκλειστικά αποτελούμενο από κομμάτια των θρυλικών MURDERDOLLS και οι SICK N’ BEAUTIFUL Sick N Beautiful σε ένα εκρηκτικό πακέτο στυλιζαρισμένου extreme metal.»

Έναρξη προπώλησης 13/9/2023

περιορισμένη προπώληση: 27€

προπώληση: 30€

ταμείο: 35€

Σημεία προπώλησης:

more.gr (πανελλαδικά)

Καταστήματα Nova (πανελλαδικά)

Καταστήματα Public (πανελλαδικά)

Μetal Era (Αθήνα)

The Nephilim Store (Θεσσαλονίκη)

Σύνδεσμος αγοράς εισιτηρίων ΕΔΩ

Αφήστε μια απάντηση