Οι BLACKSCAPE παρουσιάζουν το ομώνυμο κομμάτι του επερχόμενου ντεμπούτου άλμπουμ τους «Suffocated By The Sun».

You are currently viewing Οι BLACKSCAPE παρουσιάζουν το ομώνυμο κομμάτι του επερχόμενου ντεμπούτου άλμπουμ τους «Suffocated By The Sun».

Μετά την πρόσφατη υπογραφή τους με την Massacre Records, το Σουηδικό Thrash/Death Metal τρίο BLACKSCAPE, έδωσε στη δημοσιότητα το ομώνυμο κομμάτι του επερχόμενου ντεμπούτου άλμπουμ του «Suffocated By The Sun», το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 7 Ιουλίου. Το νέο single συνοδεύεται από ένα βίντεο στίχων σε παραγωγή της Stereo 27 Productions.

Το συγκρότημα σχολιάζει σχετικά με το τραγούδι: «Η εμπειρία της απόκλισης από το πλήθος και η συναισθηματική δυσφορία που μπορεί να φέρει μια θέση εξουσίας. Το τραγούδι έχει σκοπό να το βιώσετε και να το αισθανθείτε σαν μια Thrash Metal περιπέτεια.»

Το εξώφυλλο είναι δημιουργία του Pär Olofsson

Με το καταιγιστικό μείγμα Thrash και Death Metal σε πιασάρικες αλλά και προκλητικές και αναπάντεχες συνθέσεις, οι BLACKSCAPE είναι η γροθιά στο πρόσωπο που αποζητάτε. Σχηματίστηκαν το 2018, τα μέλη έχουν παρελθόν σε πολλές μπάντες όπως οι DARKANE, STASS, F.K.Ü, THE PROJECT HATE. Το καταιγιστικό, πρώτο τους full-length άλμπουμ θα συνοψίσει όλα όσα αντιπροσωπεύουν οι BLACKSCAPE: Το «Suffocated By The Sun» είναι γεμάτο από βαριά riffage με μια μίξη Thrash και Death Metal, που θα σας παρασύρει με τις μεγαλειώδεις μελωδίες του και θα σας αποτελειώσει με μια βίαιη μεταλλική επίθεση!

Η μίξη και το mastering του «Suffocated By The Sun» έγιναν από τον Lawrence Mackrory στα Rorysound Studios (BLOODBATH, DECAPITATED, DARAKANE), ενώ το εξώφυλλο φιλοτεχνήθηκε από τον Pär Olofsson.

Λίστα κομματιών:

  1. Waste Of Humanity
  2. Bow To Me
  3. Suffocated By The Sun
  4. Enslaved
  5. Nailed to The Cross
  6. First In Line
  7. Colonized By The Dark
  8. Purified Disease
  9. Stained By Sin
  10. The Blackscape (CD Bonus Track)

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο στίχων για το «Suffocated By The Sun» παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση