Οι IMPERIAL DEMONIC κυκλοφορούν το ντεμπούτο EP «Beneath The Crimson Eclipse» & live βίντεο για το «Ways Of The Secular Flesh».

You are currently viewing Οι IMPERIAL DEMONIC κυκλοφορούν το ντεμπούτο EP «Beneath The Crimson Eclipse» & live βίντεο για το «Ways Of The Secular Flesh».

Το Melodic Black Metal σχήμα IMPERIAL DEMONIC, κυκλοφόρησε το ντεμπούτο EP του «Beneath The Crimson Eclipse», στις 7 Απριλίου μέσω της Black Lion Records. Για να γιορτάσει την κυκλοφορία η μπάντα έδωσε στη δημοσιότητα ένα live βίντεο για το «Ways Of The Secular Flesh». Όχι μακριά από τα ζωηρά φιόρδ της μητέρας πατρίδας του Black Metal, οι IMPERIAL DEMONIC από το Μπέλφαστ της Βόρειας Ιρλανδίας αποτίουν φόρο τιμής στον πιο στιλβωμένο Black Metal ήχο των τελών των ’90s και των αρχών του 2000.

Το ανερχόμενο Melodic Black Metal εγχείρημα αναδύεται από το underground για να φέρει στο προσκήνιο κάτι τόσο μοχθηρό και βίαιο όσο και κομψό και μελωδικό. Οι IMPERIAL DEMONIC πρωτοεμφανίστηκαν ως σόλο project, αναδεικνύοντας την εντυπωσιακή μουσική δεινότητα του αρχιτέκτονα του project Cameron Åhslund-Glass. Διευρύνοντας το lineup, επιστρατεύτηκαν οι Andy Heathen (φωνητικά), Daniel Dempster (lead κιθάρα), Kacper Lewandowski (ρυθμική κιθάρα) και Gareth Murdock (μπάσο), ολοκληρώνοντας το όραμα της μπάντας.

Το εξώφυλλο είναι δημιουργία της Luciana Nedelea

Προχωρώντας μπροστά ως πενταμελές συγκρότημα, το επερχόμενο EP βλέπει τη μπάντα να ακολουθεί πιο βαριά, πιο επιθετικά εδάφη με αδυσώπητα blast beats, μελωδικά hooks και σπλαχνικούς στίχους. Φέρνοντας τη φωτιά και το θειάφι πίσω στο σύγχρονο Black Metal, οι IMPERIAL DEMONIC πλέκουν μαζί τη μανία και το θρίαμβο, την επιθετικότητα και τη μελωδία.

Λίστα κομματιών:

  1. The Furnace
  2. Ways of the Secular Flesh
  3. The Path of Night
  4. Dawn of the Infernal Age
  5. Beneath the Crimson Eclipse

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο live βίντεο για το «Ways Of The Secular Flesh» παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση