Οι Έλληνες hard rockers DISILLUSIVE PLAY παρουσίασαν στον τύπο το επερχόμενο άλμπουμ τους «Songs For The Non-Existent».

You are currently viewing Οι Έλληνες hard rockers DISILLUSIVE PLAY παρουσίασαν στον τύπο το επερχόμενο άλμπουμ τους «Songs For The Non-Existent».

Το Σάββατο 10/6 οι Hard Rockers DISILLUSIVE PLAY, διοργάνωσαν προακρόαση του νέου τους άλμπουμ «Songs For The Non-Existent», στην οποία παραβρέθηκε το THE GALLERY.

Tο νέο άλμπουμ του συγκροτήματος θα κυκλοφορήσει επίσημα την επόμενη Παρασκευή, 16/6 από τη WormHoleDeath Records με την υποστήριξη της Angels PR. Αποτελείται από έντεκα τραγούδια εκ των οποίων στα τέσσερα έχει γράψει στίχους και μουσική η Αντιγόνη Καλαμαρά (φωνητικά), σε τέσσερα ο Δημήτρης Κνίκος (κιθάρες) και στα υπόλοιπα τρία η μουσική είναι του Δημήτρη Κνίκου και οι στίχοι του Μιχάλη Μυτιλήνη (μπάσο).

Στο άλμπουμ συμμετέχουν επίσης ο Bob Katsionis (STRAY GODS, ex- FIREWIND, ex-SCEPTIC FLESH) στη μίξη, παραγωγή και στα πλήκτρα, η Ηλιάνα Τσακιράκη (ENEMY OF REALITY) στα φωνητικά, ο Δημήτρης Κατσαρός (THE SILENT WEDDING) κάνοντας την ηχογράφηση στα Underground Music Studios, o Μάριος Καραναστάσης (THE SILENT WEDDING) με τη συμμετοχή του τραγούδι «Parallel Lives», καθώς και ο Παναγιώτης Μπουραζάνης που έπαιξε μπάσο στο «Queen Of The NIght». Η Gogo Melone δημιούργησε το εξαιρετικό artwork του άλμπουμ και τέλος οι Αλέξανδρος Χαριτάκης, Ελίνα Μαντζαβίνου, Γιώργος Λιβαδάρας και Δημήτρης Σορβάνης συμμετείχαν στη δημιουργία του πρώτου βίντεο κλιπ για το «Queen Of The NIght».

Το εξώφυλλο είναι δημιουργία της Gogo Melone

Το συγκρότημα πριν λίγες ημέρες είχε συμμετάσχει στο Metalhead Meeting 2023 στο Βουκουρέστι παίζοντας μαζί με PANTERA, LIFE OF AGONY, LEPROUS, VILE VALO, BEAST IN BLACK κ.α. ενώ από Σεπτέμβριο προγραμματίζει το release πάρτι στην Αθήνα για το νέο τους άλμπουμ.

Λίστα τραγουδιών:

01. Enough
02. Why
03. Sisyphus
04. Life’s Scar
05. The Dreamer
06. Make Them All Feel Good
07. Love Or Fear
08. Parallel Lives (A Song For The Non-Existent feat. Marios Karanastasis)
09. Queen Of The Night (feat. Panagiotis Bourazanis)
10. Demon’s Glove
11. We Will Rise (…Any Day Now)

Μπορείτε να παρακολουθήστε το επίσημο μουσικό βίντεο για το «Queen Of The NIght» παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση