Οι ANCIENT SETTLERS παρουσιάζουν το νέο τους single «A New World Order» με τη συμμετοχή του Dalay Tarda των RISE TO FALL.

You are currently viewing Οι ANCIENT SETTLERS παρουσιάζουν το νέο τους single «A New World Order» με τη συμμετοχή του Dalay Tarda των RISE TO FALL.

Οι Modern Melodic Death Metallers ANCIENT SETTLERS, έδωσαν στη δημοσιότητα ένα επίσημο βίντεο για το νέο τους single «A New World Order», που προέρχεται από το επερχόμενο EP τους «Transition», το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει την 1η Μαΐου από την Crusader Records – μέρος του Golden Robot Global Entertainment Group.

Σε μια από τις πιο μελωδικές συνθέσεις τους μέχρι σήμερα, οι ANCIENT SETTLERS ασκούν κριτική στο νέο μετα-πανδημικό σύστημα. Το «A New World Orde»r έχει πιασάρικα synthesisers, ένα ντουέτο με guttural-clean φωνή με τον Alain «Dalay Tarda» Gutiérrez (RISE TO FALL) στα δεύτερα φωνητικά, μπαίνοντας κατευθείαν στον πυρήνα και αναπηδώντας μεταξύ διαφορετικών συναισθημάτων καθ’ όλη τη διάρκεια. Αμείλικτο από την εναρκτήρια νότα, το «A New World Order” είναι βέβαιο ότι θα γίνει το αγαπημένο των οπαδών.

Το εξώφυλλο είναι δημιουργία του Γιάννη Τούσσα – Graphic no Jutsu

Το «Transition» είναι το ιντερλούδιο του Settlers Saga. Ένα φιλόδοξο, μελωδικό, ποικιλόμορφο, τραχύ, τεχνικό και επιθετικό EP 4 τραγουδιών. Κάθε τραγούδι με τη δική του προσωπικότητα, που ορίζεται από τα πιασάρικα και αξιομνημόνευτα κιθαριστικά riffs και μια πηγή διαφορετικών φωνητικών προσεγγίσεων. Στιχουργικά, το EP αντλεί από σύγχρονα θέματα όπως ο πόλεμος, οι προκλήσεις μετά την πανδημία, οι ανισότητες μεταξύ των φύλων, η μεταναστευτική κρίση σε όλο τον κόσμο και οι προκλήσεις της κοινωνίας μας.

Οι ANCIENT SETTLERS θα πλαισιώσουν τους DEFACING GOD στην περιοδεία τους στην Ισπανία και την Πορτογαλία τον Μάιο του 2023.

Λίστα τραγουδιών:

  1. A New World Order
  2. Mihi Nomen Est Ira
  3. The Circle
  4. Modern Travelers

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο μουσικό βίντεο για «A New World Order» παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση