Οι MESHUGGAH ανακοίνωσαν την επιστροφή του Fredrik Thordendal και την έναρξη ηχογραφήσεων του νέου τους δίσκου!

You are currently viewing Οι MESHUGGAH ανακοίνωσαν την επιστροφή του Fredrik Thordendal και την έναρξη ηχογραφήσεων του νέου τους δίσκου!

Οι Σουηδοί MESHUGGAH ανακοίνωσαν πως βρίσκονται ήδη στα “Sweetspot Studios” στην πατρίδα τους και ηχογραφούν το επόμενο άλμπουμ τους, το οποίο θα διαδεχθεί το πολύ πετυχημένο και βραβευμένο με Grammy «The Violent Sleep Of Reason». Επιπλέον, η μπάντα ανακοίνωσε την επιστροφή του κιθαρίστα Fredrik Thordendal στο συγκρότημα.

Σε δηλώσεις των Σουηδών αναφέρεται πως: «Συμβαίνουν πραγματάκια (!). Όπως κάποιοι θα έχετε καταλάβει βρισκόμαστε στα Sweetspot Studios και ηχογραφούμε το νέο μας άλμπουμ. Θα υπάρχει αρκετή παραμόρφωση και δίκαση! Επιπλέον έχουμε κι άλλα νέα. Πρώτον θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Per Nilsson καθώς ήταν τιμή και προνόμιο να μοιραστούμε την σκηνή μαζί του. Στη θέση λοιπόν του Per επιστρέφει ο Fredrik, ο οποίος θα ηχογραφήσει αλλά και θα περιοδεύσει μαζί μας από εδώ και πέρα. Η μπάντα είναι πάλι μαζί και πλήρως ενεργή»!

Οι MESHUGGAH έχουν ανακοινώσει Ευρωπαϊκή περιοδεία για το χρονικό διάστημα μεταξύ Νοέμβρη και Δεκέμβρη 2021 με support τους Ελβετούς Post Black Metallers ZEAL & ARDOR.

Αφήστε μια απάντηση