Οι AFTERMATH κυκλοφορούν μουσικό βίντεο για το νέο τους single «Transform & Disrupt».

You are currently viewing Οι AFTERMATH κυκλοφορούν μουσικό βίντεο για το νέο τους single «Transform & Disrupt».

Οι Αμερικάνοι old school Crossover Thrashers, AFTERMATH, έδωσαν στη δημοσιότητα ένα επίσημο βίντεο για το νέο τους single «Transform & Disrupt». Το κομμάτι προέρχεται από το επερχόμενο άλμπουμ της μπάντας «No Time To Waste», το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 17 Μαρτίου 2023.

Το «No Time To Waste» σηματοδοτεί το τρίτο άλμπουμ μιας τριλογίας και αποτελεί μια απόκλιση από το προηγούμενο σκοτεινό, concept άλμπουμ. Περιλαμβάνει επίσης την επανεκτέλεση από το συγκρότημα του κλασικού τραγουδιού του John Lennon, «Give Peace A Chance».

Ο τραγουδιστής Κυριάκος «Charlie» Τσιώλης, σχολιάζει σχετκά με το νέο single: «Το μήνυμα αυτού του κομματιού είναι να μεταμορφώσουμε και να αναστατώσουμε το εκπαιδευτικό σύστημα. ‘Η ιστορία γράφεται από τους νικητές’ σύμφωνα με το γνωστό ρητό, αλλά το ρητό άφησε απ’ έξω ότι η πραγματική γνώση και η πληροφόρηση ελέγχεται επίσης από αυτούς. Το εκπαιδευτικό σύστημα από το οποίο περνάμε όλοι μας έχει κάνει πλύση εγκεφάλου και μας έχει διαπαιδαγωγήσει ώστε να πιστεύουμε αυτό που ‘αυτοί’ θέλουν να αποδεχτούμε ως πραγματικότητα. Αυτό τους επιτρέπει να ελέγχουν τα πάντα και μέχρι να το καταλάβουμε αυτό και να μετασχηματίσουμε και να διαταράξουμε αυτή τη μηχανή, δεν θα είμαστε ποτέ πραγματικά ελεύθεροι.»

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο βίντεο για το «Transform & Disrupt» παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση