Οι THE DEVIL’S TRADE & JOHN CXNNOR κυκλοφορούν live βίντεο για το τραγούδι «Three Orphans».

You are currently viewing Οι THE DEVIL’S TRADE & JOHN CXNNOR κυκλοφορούν live βίντεο για το τραγούδι «Three Orphans».

Ο Dark-Folk τραγουδοποιός THE DEVIL’S TRADE ένωσε τις δυνάμεις του με το industrial noise δίδυμο JOHN CXNNOR για την ηχογράφηση του live άλμπουμ, «John Cxnnor X The Devil’s Trade – Live at Roadburn». Το ζωντανά ηχογραφημένο το 2022 άλμπουμ θα κυκλοφορήσει στις 21 Απριλίου 2023 μέσω της Season of Mist (ψηφιακά) και της Pelagic Records (φυσικά). Επίσης, έδωσαν στη δημοσιότητα ένα live βίντεο για το τραγούδι «Three Orphans».

Για πάνω από δύο δεκαετίες, το Roadburn Festival αποτελεί κινητήρια δύναμη της διεθνούς μουσικής σκηνής. Η διοργάνωση με επικεφαλής τον καλλιτεχνικό διευθυντή Walter Hoejimakers αναθέτει ειδικά κομμάτια και συνεργασίες με το σύνθημα «Redefining Heaviness» (Επαναπροσδιορίζοντας τη βαρύτητα), προκειμένου να τονώσει την καινοτομία και τη δημιουργικότητα στην underground μουσική σκηνή. Η σύγκλιση του δανέζικου Electro-Industrial ντουέτου JOHN CXNNOR με τον Ούγγρο Doom-Folk καλλιτέχνη THE DEVIL’S TRADE είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα του πόσο ισχυρές μπορούν να είναι αυτές οι συνεργασίες, και όσοι ήταν παρόντες σε αυτή την ήδη θρυλική συναυλία στο Tilburg μπορούν να το επιβεβαιώσουν.

Σε αντίθεση με πολλούς άλλους live δίσκους, αυτό το σετ έχει αποτυπωθεί και έχει παραχθεί άριστα μέχρι το πιο ακριβές επίπεδο λεπτομέρειας. Στο κεντρικό κομμάτι «Lullaby», το τρίο φαίνεται να έχει τελειοποιήσει τον ορισμό της βαρύτητας, με βαριές εκρήξεις μπάσου που ξεπερνούν οτιδήποτε έχετε ακούσει στο παρελθόν να εκτοξεύεται από τα ηχεία.

Μαζί οι JOHN CXNNOR και THE DEVIL’S TRADE φτάνουν σε νέα ύψη στις αντίστοιχες δραστηριότητές τους αποτυπώνοντας τόσο το πιεστικό σκοτάδι που μαζεύεται γύρω μια φωτιά τη νύχτα όσο και το κενό σκοτάδι του βαθύ διαστήματος.
Λίστα τραγουδιών:

Side A:

  1. The Call Of The Doom Mons
  2. I Can Slow Down Time Pt.3
  3. Dead Sister Merope

Side B:

  1. Lullaby
  2. Drone Hunter Pt.2
  3. Three Orphans

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το live βίντεο για το «Three Orphans» παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση