Οι MÉLANCOLIA παρουσιάζουν βίντεο για το ομώνυμο κομμάτι του ντεμπούτου άλμπουμ τους «HissThroughRottenTeeth».

You are currently viewing Οι MÉLANCOLIA παρουσιάζουν βίντεο για το ομώνυμο κομμάτι του ντεμπούτου άλμπουμ τους «HissThroughRottenTeeth».

Το Blackened Deathcore σχήμα MÉLANCOLIA, με έδρα την Μελβούρνη, έδωσε στη δημοσιότητα ένα επίσημο μουσικό βίντεο για το ομώνυμο τραγούδι του ντεμπούτου άλμπουμ τους «HissThroughRottenTeeth», το οποίο κυκλοφόρησε στις 21 Απριλίου μέσω της Greyscale Records (AUS/NZ) και της Nuclear Blast Records (Rest of World).

Το «HissThroughRottenTeeth» βυθίζει τους ακροατές σε μια βασανιστική ιστορία γέννησης, ζωής και θανάτου, που εξιστορεί μια έκπτωτη θεότητα που εκδιώχθηκε από ένα θεϊκό βασίλειο και αντιμετώπισε την τιμωρία της μετενσάρκωσης ως άνθρωπος με πλούσια γνώση, αλλά απογυμνωμένος εντελώς από τη δύναμη. Το ομώνυμο κομμάτι οδηγεί το άλμπουμ στο κρεσέντο του και στο τέλος του πρώτου θνητού κύκλου.

«Το τραγούδι πάντα μας έκανε να νιώθουμε πεσμένοι, θλιμμένοι και λυπημένοι – όχι ακριβώς ξύπνιοι και όχι ακριβώς ονειροπόλοι, κολλημένοι σε ένα φρικτό κενό κάπου ανάμεσα», λέει ο τραγουδιστής Alex Hill. «Το βίντεο αντιπροσωπεύει αυτό οπτικά με χαμηλό φωτισμό και μελαγχολικά κόκκινα σκηνικά ξενοδοχείων, σαν ένα comedown από τη χειρότερη νύχτα της ζωής σας. Το ομώνυμο κομμάτι είναι το σημείο ρήξης για τον κύριο χαρακτήρα του άλμπουμ και η συνειδητοποίηση ότι δεν υπάρχει άλλος δρόμος από το να πέσεις χαμηλά.»

Το εξώφυλλο είναι δημιουργία του Louis Braquet

Οι MÉLANCOLIA βυθίζουν τα δόντια τους στην τερατώδη ιστορία τους με ανατριχιαστικά περάσματα, γκρουβάτες και γκροτέσκα οπτικά εφέ, σκορπίζοντας τον απόλυτο τρόμο μέσα από τη μουσική τους. Το κουαρτέτο θα μοιραστεί το όραμά του ζωντανά αργότερα αυτό το μήνα, καθώς θα υποστηρίξουν τους TO THE GRAVE στη «Director’s Cuts East Coast Tour» περιοδεία τους μαζί με τους STARVE και THE WANDERING. Οι MÉLANCOLIA θα παρουσιάσουν το live show τους για πρώτη φορά στο κοινό του Σίδνεϊ και του Μπρίσμπεϊν και θα εμφανιστούν σε ένα sold-out κοινό της πατρίδας τους στη Μελβούρνη.

Θα κάνουν επίσης την πρώτη τους εμφάνιση σε φεστιβάλ στο Froth & Fury Festival της Αδελαΐδας τον Νοέμβριο, μαζί με τους THE BUTTERFLY EFFECT, SUICIDAL TENDENCIES, SUNK LOTO και άλλους.

Λίστα κομματιών:

  1. Horror_Ethereal
  2. Dread Will Follow
  3. God Tongue
  4. When Shovels Drag on Concrete
  5. The Hands That Tied the Noose
  6. [Inure]
  7. HissThroughRottenTeeth
  8. …A Cold Static Eulogy

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο μουσικό βίντεο για το «HissThroughRottenTeeth» παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση