Οι SOULFLY κυκλοφορούν το «Scouring The Vile» με τη συμμετοχή του John Tardy των OBITUARY!

You are currently viewing Οι SOULFLY κυκλοφορούν το «Scouring The Vile» με τη συμμετοχή του John Tardy των OBITUARY!

Οι SOULFLY, το μακροχρόνιο Groove/Thrash/Death Metal σχήμα του Max Cavalera, έδωσαν στην κυκλοφορία το νέο τους single «Scouring The Vile», με τη συμμετοχή του John Tardy των OBITUARY. Το κομμάτι προέρχεται από το επερχόμενο άλμπουμ της μπάντας «Totem», που θα κυκλοφορήσει στις 5 Αυγούστου μέσω της Nuclear Blast.

Ο Max Cavalera σχολιάζει: «Το ‘Scouring the Vile’ είναι το προσωπικό γράμμα των SOULFLY προς τον καρκίνο! Οι στίχοι είναι οργισμένοι από την απώλεια αγαπημένων προσώπων. Ήταν καταπληκτικό να μοιράζομαι τα φωνητικά με έναν παλιό βετεράνο, τον John Tardy των OBITUARY.»

Το εξώφυλλο είναι δημιουργία του James Bousema

Το «Totem» ηχογραφήθηκε στο Platinum Underground στη Mesa Arizona, από τους John Aquilino και Arthur Rizk με τη βοήθεια του John Powers. Σε παραγωγή του Max μαζί με τον Arthur Rizk (KREATOR, MUNICIPAL WASTE, CODE ORANGE), το άλμπουμ περιλαμβάνει guest εμφανίσεις από τους John Powers (ETERNAL CHAMPION), Chris Ulsh (POWER TRIP) και John Tardy (OBITUARY). Ο Arthur Rizk ήταν επίσης υπεύθυνος για το παίξιμο της lead κιθάρας στο δίσκο. Το εξώφυλλο του άλμπουμ δημιουργήθηκε από τον James Bousema.

Λίστα κομματιών:

  1. Superstition
  2. Scouring the Vile
  3. Filth upon Filth
  4. Rot in Pain
  5. The Damage Done
  6. Totem
  7. Ancestors
  8. Ecstasy of Gold
  9. Soulfly XII
  10. Spirit Animal

Μπορείτε να ακούσετε το «Scouring The Vile» στο βίντεο που ακολουθεί:

Αφήστε μια απάντηση