Οι SODOM ανακοίνωσαν την κυκλοφορία της συλλογής «40 Years At War – The Greatest Hell Of Sodom».

You are currently viewing Οι SODOM ανακοίνωσαν την κυκλοφορία της συλλογής «40 Years At War – The Greatest Hell Of Sodom».

40 χρόνια SODOM, 40 χρόνια αδίστακτου Γερμανικού Thrash metal. Αυτό που δημιουργήθηκε το 1982 στο Gelsenkirchen-Buer δεν έχει χάσει τίποτα από την αυθεντικότητα και την ωμότητά του, ούτε καν τέσσερις δεκαετίες αργότερα. Ο Tom Angelripper και οι άντρες του εξακολουθούν να ηγούνται ενός μουσικού στυλ που αντλεί την ενέργειά του από την καθαρή αποφασιστικότητα, την αδιαλλαξία και την αμείλικτη συμπεριφορά.

Επιπλέον, οι SODOM δεν παραλείπουν ποτέ να εκπλήξουν τους θαυμαστές τους. Η συλλογή «40 Years At War – The Greatest Hell Of Sodom», είναι ένα άξιο επετειακό άλμπουμ το οποίο συνοψίζει την ιστορία της μπάντας με έναν ασυνήθιστο και εξαιρετικά φιλόδοξο τρόπο. «Στόχος μας ήταν να ηχογραφήσουμε ξανά ένα τραγούδι από κάθε ένα από τα προηγούμενα άλμπουμ μας», εξηγεί ο Tom. «Όχι απαραίτητα τα πιο προφανή, θέλαμε να πάμε για πιο σπάνιες συνθέσεις ή τραγούδια που δεν έχουμε παίξει ποτέ ή πολύ σπάνια ζωντανά.»

Η συλλογή θα κυκλοφορήσει στις 28 Οκτωβρίου 2022 με το πολεμικό εξώφυλλο να έχει επιμεληθεί ο Eliran Kantor (KREATOR, TESTAMENT, GWAR, μεταξύ άλλων) και θα περιλαμβάνει περιλαμβάνει 17 τραγούδια, όλα πρόσφατα επαναηχογραφημένα από την τρέχουσα σύνθεση των SODOM. Ο Tom Angelripper  δήλωσε: «Διασκευάζουμε τα τραγούδια αναλλοίωτα, δηλαδή: στο ίδιο ακριβώς μοτίβο και με τους αρχικούς στίχους. Είμαστε καλύτεροι μουσικοί τώρα από ό,τι ήμασταν τότε, φυσικά, οπότε οι νέες εκδόσεις ακούγονται πιο σφιχτές και πιο ενημερωμένες, αλλά οι ενορχηστρώσεις των τραγουδιών διατηρήθηκαν σκόπιμα αμετάβλητες. Στις επερχόμενες συναυλίες δεν θα παίξουμε μόνο τα κλασσικά μας τραγούδια, αλλά θα ικανοποιήσουμε και τα αιτήματα των θαυμαστών. Ξεκινάμε λοιπόν μια δημοσκόπηση για τραγούδια που σπάνια ή ποτέ δεν έχουμε παίξει ζωντανά σε μια περιοδεία για να μάθουμε ποια από αυτά θέλουν να ακούσουν οι οπαδοί μας.»

Οι εορτασμοί της 40ης επετείου του συγκροτήματος θα μεταφερθούν στις συναυλίες τους το ερχόμενο φθινόπωρο. «Δεν θα παίξουμε μόνο τα κλασικά κομμάτια των SODOM, αλλά θα λάβουμε υπόψη μας και τα αιτήματα των οπαδών. Ξεκινάμε μια δημοσκόπηση σχετικά με τραγούδια που σπάνια ή ποτέ δεν έχουμε παίξει ζωντανά σε περιοδεία για να μάθουμε ποια θέλουν να ακούσουν οι οπαδοί.»

Αυτό ακριβώς είναι το ζητούμενο για τους SODOM: να είναι κοντά στους οπαδούς τους, γεμάτοι ιδέες, να καίγονται για δράση, έχοντας παράλληλα το βλέμμα τους στραμμένο στο στόχο που βρίσκεται μπροστά τους. Ο Tom δηλώνει: «Αν θέλεις να κάνεις μια σύνοψη των τελευταίων τεσσάρων δεκαετιών, δεν μπορεί παρά να είναι αυτή: 40 χρόνια μετά, και είμαστε ακόμα εδώ!»

Λίστα κομματιών:

 1. Sepulchral Voice
 2. After the Deluge
 3. Electrocution
 4. Baptism of Fire
 5. Better Off Dead
 6. Body Parts
 7. Jabba the Hut
 8. Gathering of Minds
 9. That’s What an Unknown Killer Diarized
 10. Book Burning
 11. Genocide
 12. City of God
 13. Ashes to Ashes
 14. In War and Pieces
 15. S.O.D.O.M.
 16. Caligula
 17. Euthanasia

Αφήστε μια απάντηση