Οι Σκωτσέζοι Atmospheric Black Metallers RUADH θα κυκλοφορήσουν το νέο τους άλμπουμ «1296» τον Απρίλιο.

You are currently viewing Οι Σκωτσέζοι Atmospheric Black Metallers RUADH θα κυκλοφορήσουν το νέο τους άλμπουμ «1296» τον Απρίλιο.

2 χρόνια μετά το «Eternal» (2021), οι RUADH επιστρέφουν με το τέταρτο άλμπουμ τους με τίτλο «1296», το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 7 Απριλίου μέσω της Northern Silence Productions. Σε συνέχεια των προηγούμενων κυκλοφοριών, αυτό το άλμπουμ είναι και πάλι δομημένο γύρω από ένα concept, αυτή τη φορά από την αναμφισβήτητα πιο σημαντική περίοδο της σκωτσέζικης ιστορίας.

Το «1296» συνάντησε το Sack Of Berwick και την έναρξη της αγγλικής εισβολής στη Σκωτία σε αυτό που είναι γνωστό ως οι πρώτοι πόλεμοι της Ανεξαρτησίας.

Το άλμπουμ περιέχει 6 κομμάτια που είναι βασισμένα γύρω από τους ανθρώπους και τα γεγονότα αυτής της περιόδου, με κάποιες αξιοσημείωτες απουσίες, λόγω του προφανή περιορισμού να ειπωθεί μια ιστορία σε αυτό το πλαίσιο χωρίς να είναι υπερβολικά μεγάλη. «Αυτό είναι ένα άλμπουμ και όχι ένα βιβλίο, οπότε δεν θα χαρτογραφεί ολόκληρη τη σύγκρουση πολλών δεκαετιών, αλλά μια συντομευμένη εκδοχή της ιστορίας!» λέει ο Tom Perret, ιθύνων νους του RUADH.

Η ανακοίνωση του άλμπουμ συνοδεύεται επίσης από ένα επίσημο μουσικό βίντεο για το κομμάτι «Sack Of Berwick», γυρισμένο από την Comharra Music.

Λίστα κομματιών:

  1. Guardians of Scotland
  2. Sack of Berwick
  3. Toom Tabard
  4. Rise of the North
  5. King of Scots
  6. The Treaty

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο μουσικό βίντεο για το «Sack Of Berwick» παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση