Οι SAXON ανακοίνωσαν την ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου τους δίσκου με τίτλο “Carpe Diem” ενώ κυκλοφόρησαν βίντεο για το νέο single “Carpe Diem (Seize The Day)”!

You are currently viewing Οι SAXON ανακοίνωσαν την ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου τους δίσκου με τίτλο “Carpe Diem” ενώ κυκλοφόρησαν βίντεο για το νέο single “Carpe Diem (Seize The Day)”!

Οι βρετανικοί Heavy metallers SAXON ανακοίνωσαν την ημερομηνία κυκλοφορίας του 23ου στούντιο άλμπουμ τους με τίτλο “Carpe Diem”. Το νέο άλμπουμ θα κυκλοφορήσει στις 4 Φεβρουαρίου 2022 μέσω της Silver Lining Music. Επιπλέον, οι SAXON κυκλοφόρησαν ένα μουσικό βίντεο για το νέο single “Carpe Diem (Seize The Day)”, το οποίο προέρχεται από το επερχόμενο άλμπουμ του συγκροτήματος “Carpe Diem”.


Η παραγωγή του”Carpe Diem” έγινε από τους Andy Sneap και Biff Byford, ενώ η μίξη και το mastering από Andy Sneap. Οι κιθάρες ηχογραφήθηκαν από τον Andy Sneap στα Backstage Recording Studios, (Derbyshire, Ηνωμένο Βασίλειο), τα φωνητικά από τον Seb Byford στο Big Silver Barn (York, Ηνωμένο Βασίλειο), ενώ τα ντραμς από τον Jacky Lehmann (Audiosound) στην Velbyproductions (Grünenplan, Γερμανία). Τέλος, όλοι οι στίχοι γράφτηκαν από τον Biff Byford.

Λίστα τραγουδιών:
01. Carpe Diem (Seize The Day)
02. Age Of Steam
03. The Pilgrimage
04. Dambusters
05. Remember The Fallen
06. Super Nova
07. Lady In Gray
08. All For One
09. Black Is The Night
10. Living On The Limit

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο βίντεο του “Carpe Diem (Seize The Day)” παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση