Οι MEGADETH ηχογράφησαν διασκευή του «Delivering The Goods» των JUDAS PRIEST!

You are currently viewing Οι MEGADETH ηχογράφησαν διασκευή του «Delivering The Goods» των JUDAS PRIEST!

Κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης συνέντευξης στην εκπομπή Meltdown του ραδιοφωνικού σταθμού του Detroit WRIF, ο frontman και ιδρυτής των MEGADETH, Dave Mustaine, αποκάλυψε ότι η μπάντα ηχογράφησε πρόσφατα μια διασκευή των JUDAS PRIEST για ένα επερχόμενο project στην Amazon.

«Ακούσαμε το τραγούδι και σχεδιάσαμε την εκτέλεση. Προχωρώντας σε αυτό το είδος μικροδιαχείρισης του τραγουδιού, αρχίσαμε να παρατηρούμε πολλά πράγματα στο κομμάτι στα οποία φαινόταν ότι δεν υπήρχε κάποιος οδηγός για το τραγούδι. Οπότε κάναμε τα πάντα με τον τρόπο που κάνουμε τις ηχογραφήσεις μας και πιστεύω ότι έγινε λίγο πιο ευθύβολο με το riffing και τα πάντα.»

Φιλοξενούμενος στην εκπομπή The Rock Show With Johnnie Walker του BBC για την ενότητα Rock God, ο Mustaine αποκάλυψε ότι το εν λόγω τραγούδι των JUDAS PRIEST είναι το «Delivering The Goods» από το άλμπουμ «Killing Machine / Hell Bent For Leather», που κυκλοφόρησε το 1978.

«Δεν είχα ιδέα πόσο πολύ είχαν επηρεάσει το παίξιμο της κιθάρας μου ο Glenn Tipton και οι JUDAS PRIEST, μέχρι που πρόσφατα διασκεύασα το ‘Delivering The Goods’ με τους MEGADETH και κατάφερα να επαναλάβω όλα αυτά τα κιθαριστικά riffs. Ήταν πραγματικά αποκαλυπτικό για μένα πόσο πολύ με είχε επηρεάσει το παίξιμο του Glenn.

Θυμάμαι όταν ζούσα με τη μητέρα μου και μετακομίσαμε στη μεσαία μου αδελφή – έχω τρεις μεγαλύτερες αδελφές – και ήταν παντρεμένη με έναν αστυνομικό που ήταν αρχηγός της αστυνομίας σε μια πόλη που λεγόταν Stanton στην Καλιφόρνια. Μπήκε στο σπίτι του και άκουσε τους PRIEST να βροντοφωνάζουν στο υπνοδωμάτιο που μοιραζόμουν με τον γιο τους – αυτή ήταν η πρώτη φορά που υπερασπίστηκα το Μetal. Και όταν έφυγε, ξέρετε τι έκανα; Έβαλα τον δίσκο ξανά να παίζει.»

Το νέο άλμπουμ των MEGADETH, «The Sick, The Dying… And The Dead!», κυκλοφόρησε στις 2 Σεπτεμβρίου μέσω της UMe.

Πηγή: Bravewords

Αφήστε μια απάντηση