Οι Ιάπωνες Death Metallers DEFILED παρουσιάζουν βίντεο για το νέο τους single «Red World».

You are currently viewing Οι Ιάπωνες Death Metallers DEFILED παρουσιάζουν βίντεο για το νέο τους single «Red World».

Οι Ιάπωνες πρωτοπόροι του Death Metal DEFILED, έδωσαν στη δημοσιότητα επίσημο μουσικό βίντεο για το νέο τους single «Red World». Το κομμάτι προέρχεται από το επερχόμενο άλμπουμ της μπάντας «The Highest Level», που θα κυκλοφορήσει στις 28 Απριλίου μέσω της Season Of Mist.

Οι DEFILED σχολιάζουν: «Το μικρό, κλειστοφοβικό δωμάτιο σε αυτό το βίντεο μπορεί να σας θυμίσει το δωμάτιο 101 στην ταινία ‘1984’. Αν ναι, έχετε δίκιο. Δεν έχετε νιώσει ποτέ ότι μετά το Covid, ο κόσμος έχει γίνει όλο και περισσότερο προσανατολισμένος στην παρακολούθηση και στην πίεση των ομoτίμων; Φτιάξαμε αυτό το τραγούδι για να αποτυπώσουμε την ενημέρωση στον κόσμο. Ωστόσο, δεν αποτελεί συγκεκριμένη καταδίκη κάποιας συγκεκριμένης χώρας ή ομάδας. Προσπαθούμε σκόπιμα να κατασκευάσουμε μια προοπτική που είναι αφηρημένη και μεταφορική. Τα θέματα που πραγματευόμαστε είναι βαριά και σκοτεινά και είναι γεμάτα με τη δική μας ειρωνεία. Ελπίζουμε όμως ότι ο κόσμος θα γίνει ένα καλύτερο μέρος. Ελπίζουμε να απολαύσετε το βίντεο.»

Το εξώφυλλο είναι δημιουργία του Wes Benscoter

Επιπλέον, το 2023 σηματοδοτεί μια σημαδιακή χρονιά για τους DEFILED, καθώς γιορτάζονται τρεις δεκαετίες από την κυκλοφορία του πρώτου τους demo και είκοσι χρόνια από τότε που οι Ιάπωνες Death Metallers υπέγραψαν με τη Season Of Mist!

Το συγκρότημα θα γιορτάσει αυτή την κυκλοφορία με μια headlining περιοδεία στην Ιαπωνία που θα ξεκινήσει από τις 28 Απριλίου και θα ολοκληρωθεί στις 10 Μαΐου. Στη συνέχεια, η μπάντα θα ακολουθήσει τους HATE και VADER για τρεις συναυλίες στην Ιαπωνία τον Ιούνιο.

Λίστα τραγουδιών:

 1. Off-Limits
 2. Stealth
 3. The Highest Level
 4. Entrapped
 5. The Status Quo
 6. Warmonger
 7. Demonization
 8. Inquisition
 9. Madness Accelerated
 10. Only the Strongest Survive
 11. Delusion
 12. The Last Straw
 13. Red World
 14. The Requiem
 15. The Speech

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο μουσικό βίντεο για το «Red World» παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση