Διαγωνισμός THE GALLERY: Κερδίστε από ENA εισιτήριo για τις συναυλίες KAWIR & SAOR σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, 1η και 2η Απριλίου 2023 αντίστοιχα!

You are currently viewing Διαγωνισμός THE GALLERY: Κερδίστε από ENA εισιτήριo για τις συναυλίες KAWIR & SAOR σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, 1η και 2η Απριλίου 2023 αντίστοιχα!

Εν όψει των επερχόμενων συναυλιών των KAWIR και SAOR σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, την 1η και 2η Απριλίου αντίστοιχα, η Krisis Productions μέσω του THE The Gallery: Metal Web Magazine δίνει την ευκαιρία σε δύο τυχερούς να κερδίσουν ένα ειστήριο για το live της Αθήνας και ένα για το live της Θεσσαλονίκης!

Για να μπείτε στην κλήρωση έχετε να κάνετε τα ακόλουθα:

A) LIKE και SHARE στο προσωπικό σας προφίλ το post του διαγωνισμού μέσα απο την σελίδα του The Gallery: Metal Web Magazine στο Facebook εδώ: https://www.facebook.com/TheGalleryWebMagazine

Β) Γράψτε «Αθήνα» η «θεσσαλονίκη» στον τομέα σχολιών του σχετικού post του διαγωνισμού, μέσα στην σελίδα του The Gallery: Metal Web Magazine

Γ) Mention-tag τον φίλο/η που θα πάρετε μαζί σας στο live, επίσης στον τομέα σχολιών του σχετικού post του διαγωνισμού, μέσα στην σελίδα του The Gallery: Metal Web Magazine

Ο διαγωνισμός λήγει στις 31 Μαρτίου 2023 τα μεσάνυχτα και η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την επόμενη ημέρα το πρωί. Ο τυχερός/η θα ενημερωθεί με προσωπικό μήνυμα στο Facebook.

Όσοι επιθυμούν μπορούν να αγοράσουν ηλεκτρονικά εισιτήριο για τις συγκεκριμένες συναυλίες ΕΔΩ.

Περισσότερες λεπτομέρειες στην σελίδα της εκδήλωσης στο Facebook ΕΔΩ.

Ακολουθούν κάποιες σημαντικές πληροφορίες για τις συγκεκριμένες συναυλίες:

  • Τα hard copy εισιτήρια βρίσκονται ήδη στο Metal Era για την Αθήνα και σε The Nephilim Metal Musicstore και Empire Vinyl-CD-DVD για την Θεσσαλονίκη. Να υπενθυμίσουμε πως και τα ηλεκτρονικά εισιτήρια θα ανταλλάσσονται στην είσοδο με hard copy.
  • Οι KAWIR ετοιμάζουν ένα πολύ ιδιαίτερο show για να γιορτάσουν τα 30 χρόνια ύπαρξης τους. Να σημειωθεί πως θα έχουν στη σκηνή τον Πανδίων, αναλαμβάνοντας τα πνευστά, σε δύο βραδιές.
  • Τα επερχόμενα Shows των SAOR σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη θα είναι από τα πρώτα με την Ella, η οποία θα αποδώσει ζωντανά τα σημεία με τα γυναικεία φωνητικά, τις πίπιζες και τα πνευστά των Σκωτσέζων μεταφέροντας μας, έστω νοερά, στα Highlands της χώρας τους!
  • Το Live της Αθήνας θα ανοίξουν οι Eldingar band οι οποίοι έχουν σαν βάση το black metal και επιρροές από Folk-epic μέχρι death και thrash. Έχουν κυκλοφορήσει το παρθενικό τους album “Maenads” το 2021 μέσα από το οποίο θα μας παρουσιάσουν ζωντανά κομμάτια την Κυριακή 2 Απριλίου.
  • Τη συναυλία της Θεσσαλονίκης θα ανοίξουν οι Crossover οι οποίοι θα γιορτάσουν τα 25 χρόνια ύπαρξης τους με ένα ειδικό set list!

This Post Has 0 Comments

  1. Φιλομένη Ρήγα

    Χαίρε Βάκχε και θα γίνω Μαινάδα την Κυριακή!

Αφήστε μια απάντηση