Οι INHUMAN CONDITION θα κυκλοφορήσουν το νέο τους EP «Panic Prayer» τον Ιούλιο.

You are currently viewing Οι INHUMAN CONDITION θα κυκλοφορήσουν το νέο τους EP «Panic Prayer» τον Ιούλιο.

Οι INHUMAN CONDITION, αποκάλυψαν τις λεπτομέρειες του νέου τους EP, με τίτλο «Panic Prayer». Αυτό σηματοδοτεί την τρίτη κυκλοφορία του γκρουπ από την ίδρυσή τους στις αρχές του 2021.

Το «Panic Prayer», που θα κυκλοφορήσει στις 21 Ιουλίου από την Listenable Insanity Records, περιλαμβάνει τρεις νέες πρωτότυπες συνθέσεις, τέσσερα live τραγούδια και μια συγκλονιστική διασκευή του κλασικού «Godzilla» των BLUE OYSTER CULT. Με μέλη των OBITUARY, DEICIDE και VENOM INC, το τρίο δεν είναι άγνωστο στην ακραία μουσική, αναμειγνύοντας ένα μείγμα Groovy Death Metal και Thrash, με μια δόση Hardcore.

Το συγκρότημα έχει επιστρατεύσει και πάλι τη βοήθεια του εξαιρετικού καλλιτέχνη Dan «Babe Ruth» Goldsworthy (CRADLE OF FILTH, ACCEPT, HAKAN, ALESTORM) για το εξώφυλλο του EP. Το τρίτο εξώφυλλο του Goldsworthy για το συγκρότημα παρουσιάζει την «ανεπίσημη μασκότ» της μπάντας, που μερικές φορές αναφέρεται ως «ο Θεός των Αρουραίων», ο οποίος εμφανιζόταν στο ντεμπούτο του συγκροτήματος το 2021 «Rat°God», καθώς και στο επόμενο άλμπουμ του 2022 «Fearsick».

Το εξώφυλλο είναι δημιουργία του Dan «Babe Ruth» Goldsworthy

Ο Jeramie Kling σχολιάζει: «Όταν βρεθείτε αντιμέτωποι με το συντριπτικό βάρος του σκότους, τι θα αναζητήσετε; Το λογικά σας; Το φυλαχτό που σας έδωσε ένα παλιό μέλος της οικογένειας; Ή θα αγκαλιάσετε το τέλος; Αυτή η σκέψη θα περάσει από το μυαλό του καθενός. Το πώς θα χειριστείτε αυτή τη στιγμή είναι στην καλύτερη περίπτωση ατομικό. Πιστέψτε με, έρχεται. Για να δούμε ποια θα είναι η προσευχή του πανικού σας.»

Η παραγωγή για το άλμπουμ έγινε στο Smoke & Mirrors Productions στο Spring Hill της Φλόριντα, με τους Jeramie Kling και Taylor Nordberg στη μίξη και το mastering αντίστοιχα. Τα live τραγούδια ηχογραφήθηκαν στην καλοκαιρινή περιοδεία τους στις ΗΠΑ το 2022 με τους DEICIDE.

Λίστα τραγουδιών:

  1. Civilized Holocaust
  2. Final Credits
  3. Panic Prayer
  4. Godzilla (BLUE OYSTER CULT cover)
  5. The Mold Testament (live)
  6. Recycled Hate (live)
  7. Euphoriphobia (live)
  8. The Neck Step (live)

Αφήστε μια απάντηση