Οι CRYSTAL VIPER θα κυκλοφορήσουν το «The Last Axeman» mini-LP τον Μάρτιο.

You are currently viewing Οι CRYSTAL VIPER θα κυκλοφορήσουν το «The Last Axeman» mini-LP τον Μάρτιο.

Οι CRYSTAL VIPER ιδρύθηκαν από την Marta Gabriel (φωνητικά/κιθάρα) και κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο άλμπουμ τους το 2007. Από τότε, έχουν περιοδεύσει σε περισσότερες από 15 χώρες, τόσο σε μικρά κλαμπ όσο και σε τεράστια υπαίθρια φεστιβάλ, έχουν κυκλοφορήσει οκτώ στούντιο άλμπουμ και ένα σωρό singles, αποδεικνύοντας ότι είναι ένα από τα πιο σκληρά εργαζόμενα και πιο αποφασιστικά συγκροτήματα της γενιάς τους.

Το «The Last Axeman» είναι επίσημα Mini LP, αλλά στην πραγματικότητα περιλαμβάνει περισσότερο υλικό από πολλά ολόκληρα άλμπουμ.

Το επερχόμενο mini-LP τους, «The Last Axeman», θα κυκλοφορήσει στις 25 Μαρτίου μέσω της Listenable Records και περιλαμβάνει 8 κομμάτια. Η πλευρά Α ξεκινάει με μια νέα εκδοχή του πρώιμου κλασικού CRYSTAL VIPER και αγαπημένου τραγουδιού των οπαδών «The Last Axeman» και ακολουθεί ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι με τίτλο «In The Haunted Chapel». Περιλαμβάνει επίσης μια διασκευή έκπληξη, ένα remake του «Ulitsa Roz», που αρχικά ηχογραφήθηκε από τους Ρώσους Heavy Metallers, ARIA, καθώς και μια διασκευή του «It’s Electric», του κλασικού headbanger των NWOBHM, DIAMOND HEAD. Η πλευρά Β περιλαμβάνει τέσσερα τραγούδια που προέρχονται από το άλμπουμ «The Cult» («The Cult», «Asenath Waite», «Whispers From Beyond» και« Flaring Madness»), αλλά ηχογραφημένα ζωντανά στο στούντιο, στο πλαίσιο της σειράς #RockOutSessions.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τα Rock Out Sessions των CRYSTAL VIPER στο βίντεο που ακολουθεί:

Σε δηλώσεις της η μπάντα τόνισε:

Το τελευταίο μας άλμπουμ «The Cult» είναι ακόμα ζεστό (κυκλοφόρησε λιγότερο από ένα χρόνο πριν), αλλά λόγω της πανδημίας, δεν μπορέσαμε να πάμε σε περιοδεία για να το προωθήσουμε. Αντί να καθόμαστε και να περιμένουμε καλύτερες στιγμές, αποφασίσαμε να ηχογραφήσουμε κάτι νέο στο μεταξύ και να το κυκλοφορήσουμε αμέσως“.

Αφήστε μια απάντηση