Οι CRYPTA κυκλοφορούν μουσικό βίντεο για το νέο τους single «I Resign».

You are currently viewing Οι CRYPTA κυκλοφορούν μουσικό βίντεο για το νέο τους single «I Resign».

Το Βραζιλιάνικο/Ολλανδικό Death Metal συγκρότημα CRYPTA, παρουσίασε το νέο του single «I Resign», συνοδευόμενο από ένα επίσημο μουσικό βίντεο, ένα χαμένο bonus track από τα sessions για το ντεμπούτο άλμπουμ της μπάντας, «Echoes Of The Soul», το οποίο κυκλοφόρησε στις 11 Ιουνίου, 2021.

Το συγκρότημα θα κυκλοφορήσει μια επανέκδοση του ντεμπούτου άλμπουμ τους την 1η Απριλίου μέσω της Napalm Records, με ένα bonus 7ιντσο βινύλιο που θα περιλαμβάνει το νέο single και μια ζωντανή έκδοση του «Shadow Within».

«I Resign»

Η Tainá Bergamaschi σχολιάζει: «Το ‘I Resign’ είναι ένα τραγούδι που διαθέτει στοιχεία από τις περισσότερες από τις κύριες επιρροές μας, μαζί με χαρακτηριστικά τόσο από το ντεπούτο άλμπουμ μας ‘Echoes of the Soul’, όσο και από το νέο υλικό που γράφουμε. Προσπαθήσαμε να συνδυάσουμε επικές μελωδίες ακολουθούμενες από επιθετικά riffs σε όλο το κομμάτι, τα οποία, σε συνδυασμό με τους στίχους, αφηγούνται μια ιστορία απόγνωσης

Η Fernanda Lira προσθέτει: «Σκεφτήκαμε ότι η αποκάλυψη ενός ακυκλοφόρητου κομματιού αυτή τη στιγμή θα ήταν ένας πολύ καλός τρόπος να χαρίσουμε στους θαυμαστές μας κάτι ωραίο, ενώ περιμένουν να ξεκινήσουν οι περιοδείες μας! Επίσης, οι στίχοι, οι οποίοι είναι πιο επίκαιροι από ποτέ, αποτελούν τροφή για σκέψη κατά την ακρόαση αυτού του πολύ ιδιαίτερου για εμάς τραγουδιού.»

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο μουσικό βίντεο παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση