Οι CREDIC κυκλοφόρησαν νέο βίντεο για το τραγούδι «Chosen Ordeal».

You are currently viewing Οι CREDIC κυκλοφόρησαν νέο βίντεο για το τραγούδι «Chosen Ordeal».

Οι Γερμανοί Melodic Death Metallers CREDIC, έδωσαν στη δημοσιότητα ένα επίσημο βίντεο στίχων για το «Chosen Ordeal». Το κομμάτι προέρχεται από το νέο τους άλμπουμ «Vermillion Oceans», το οποίο κυκλοφόρησε στις 22 Απριλίου μέσω της Black Lion Records.

Οι CREDIC σχολιάζουν: «Το ‘Chosen Ordeal’ είναι 3 λεπτά καθαρής οργής. Είναι άγριο, γρήγορο και οργισμένο. Αν σας αρέσει ο καφές σας όπως ακριβώς σας αρέσει το μέταλλό σας, αυτό είναι για εσάς. Αλλά ένα ολόκληρο γαλόνι από αυτό.»

Photo credit: Thomas Kettner – Model: Hanna Deuß

Με δέκα ολοκαίνουργια κομμάτια, με τον δεύτερο ολοκληρωμένο δίσκο τους οι CREDIC παραδίδουν μια οργισμένη και άγρια, αλλά και συναισθηματική metal Ιλιάδα. Μια επική σφραγίδα Melodic Death Metal που είναι, παρά την τήρηση του ίδιου του DNA του είδους, ελεύθερη και τολμηρή, φορτισμένη με σθένος και στολισμένη με μια μνημειώδη αύρα λαχτάρας που δεν διαφέρει από το συναίσθημα που νιώθεις όταν ατενίζεις τον έναστρο ουρανό με θαυμασμό και τρόμο. Φανταστείτε μια διασταύρωση μεταξύ Gothenburg Metal και της μουσικής του «Stranger Things», το «Vermillion Oceans» ακούγεται σαν ένα ογκώδες, σύγχρονο metal άλμπουμ που κάνει μια βόλτα στο Hawkins της Indiana.

Λίστα κομματιών:

  1. Tides Disharmonized
  2. Vermillion Oceans
  3. Darkened Fields
  4. The Path
  5. Interhuman Gravity
  6. Autumn’s Spring
  7. Chosen Ordeal
  8. The Mountains Between Us
  9. Tethys
  10. Long Street

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο βίντεο στίχων για το «Chosen Ordeal» παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση