Οι ASPHAGOR παρουσιάζουν βίντεο για το ομώνυμο τραγούδι του νέου τους άλμπουμ «Pyrogenesis».

You are currently viewing Οι ASPHAGOR παρουσιάζουν βίντεο για το ομώνυμο τραγούδι του νέου τους άλμπουμ «Pyrogenesis».

Οι Αυστριακοί Black Metallers ASPHAGOR, έδωσαν στη δημοσιότητα ένα επίσημο βίντεο για το ομώνυμο κομμάτι του νέου τους άλμπουμ «Pyrogenesis», το οποίο κυκλοφόρησε στις 10 Μαρτίου μέσω της MDD Records. Αυτά τα 11 τραγούδια και μια διάρκεια παιξίματος άνω των 60 λεπτών είναι ίσως το αποκορύφωμα της μέχρι τώρα δουλειάς του κουιντέτου.

Ο Manuel Zanesco σχολιάζει σχετικά με το τραγούδι: «Το ‘Pyrogenesis’ είναι ένα τραγούδι που επικεντρώνεται γύρω από την ιδέα ότι η μεγάλη δύναμη και η διαφώτιση μπορούν να προκύψουν από μια σπίθα έμπνευσης που γεννιέται από τη φλόγα. Οι στίχοι περιγράφουν το ταξίδι προς αυτή τη δύναμη και τις πιθανές συνέπειες που το συνοδεύουν, δίνοντας έμφαση στην καταστροφική δυνατότητα αυτής της δύναμης, αναγνωρίζοντας παράλληλα τις μεταμορφωτικές και δημιουργικές της ικανότητες.»

Ο Hybreos (Christoph Knoll) προσθέτει: «Ως μια ωδή στον Προμηθέα, προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε ένα αμάλγαμα Old School Death Metal με τη βάση μας, το Black Metal, με μια thrashy χροιά. Όπως κάθε κομμάτι του άλμπουμ, έτσι και αυτό έχει τη δική του μοναδική προσέγγιση, οδηγώντας μέσα από πυκνά γεμάτες ενορχηστρώσεις προς την τελική κατάληξη σε ένα αρμονικό riffage. Απολαύστε το!»

Λίστα τραγουδιών:

 1. Ex Cathedra (instrumental)
 2. Nine Moons
 3. The Mizaru Doctrine
 4. Matricide
 5. The Great Erosion
 6. Scales of Retribution
 7. Pyrogenesis
 8. The Summoning
 9. Pavor Nocturnus
 10. The Architect
 11. Ghost of Aphelio

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο βίντεο για το «Pyrogenesis» παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση