Οι WORMHOLE κυκλοφόρησαν το πρώτο single από το επερχόμενο άλμπουμ τους «Almost Human».

You are currently viewing Οι WORMHOLE κυκλοφόρησαν το πρώτο single  από το επερχόμενο άλμπουμ τους «Almost Human».

Το WORMHOLE παίζουν με τους δικούς του κανόνες. Όταν δεν μαθαίνουν να παίζουν βιντεοπαιχνίδια της Nintendo ή δεν παρακολουθούν καρτούν το πρωί του Σαββάτου, το συγκρότημα ανακατεύεται με ένα αυτοσχέδιο combo Slam από Brutal, Technical Death Metal. Ή, όπως το απικαλούν, Tech Slam. Τα τελευταία οκτώ χρόνια, έχουν τελειοποιήσει τις κινήσεις τους τόσο εντός όσο και εκτός της Βαλτιμόρης. Τώρα, με το «Almost Human», είναι έτοιμοι να προκαλέσουν έκπληξη. Το επερχόμενο άλμπουμ θα κυκλοφορήσει στις 22 Σεπτεμβρίου μέσω της Season Of Mist.

Το «System Erase» είναι το πρώτο τραγούδι στο «Almost Human» και βάζει όλη την εμπειρία του Tech Slam σε μια σφιχτοδεμένη πολυγωνική γροθιά. Τα αδέρφια Sanil και Sanjay Kumar εκτοξεύουν ακτίνες λέιζερ από glitchy κιθαριστικές παραφωνίες. Ο ντράμερ Matt Tillett, μαζί με τον μπασίστα Basil Chiasson, πιλοτάρουν μέσα από δύο ή τρεις διαφορετικές χρονικές μετατοπίσεις πριν έρθει το breakdown και σε καταπιεί με την αργή, συντριπτική δύναμη μιας μαύρης τρύπας. Στο κέντρο αυτής της δίνης βρίσκονται τα αηδιαστικά, απύθμενα γρυλίσματα του Julian Kersey, ο οποίος εντάχθηκε στους WORMHOLE περίπου την ίδια εποχή που η μπάντα υπέγραψε πέρυσι στην Season Of Mist. Όλες οι υπερδυνάμεις των WORMHOLE ενώνονται στο «System Erase», διογκούμενες σε μια μεγάλη μπάλα οργισμένης ενέργειας, σαν τη Samus που φορτίζει το κανόνι των βραχιόνων της. Δεν υπάρχει ταβάνι που δεν μπορούν να διαπεράσουν.

Το εξώφυλλο είναι δημιουργία του Adam Burke (Nightjar Illustration)

Οι WORMHOLE δήλωσαν: «Το ‘System Erase’ διερευνά την ανάγκη του ανθρώπου για την λατρεία ‘ειδώλων’. Σε αυτή την ιστορία, ο θαυμασμός του ανθρώπου για τη δύναμη και την ομορφιά τον οδήγησε στο να περάσει την ύπαρξή του λατρεύοντας μια οντότητα που είδε, μόνο για μια στιγμή, αιώνες πριν. Τι γίνεται με την οντότητα; Τον πρόσεξε καν; Νοιάζεται για τον άνθρωπο όπως νοιάζεται ο άνθρωπος γι’ αυτήν;»

Λίστα τραγουδιών:

  1. System Erase
  2. Elysiism
  3. Spine Shatter High-Velocity Impact
  4. Data Fortress Orbital Stationary
  5. Delta Labs
  6. Almost Human
  7. Bleeding Teeth Fungus
  8. The Grand Oscillation

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο βίντεο για το «System Erase» παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση