Οι THE DEVIL’S TRADE θα κυκλοφορήσουν το νέο τους άλμπουμ «Vidékek Vannak Idebenn» τον Ιούλιο.

You are currently viewing Οι THE DEVIL’S TRADE θα κυκλοφορήσουν το νέο τους άλμπουμ «Vidékek Vannak Idebenn» τον Ιούλιο.

Το σκοτεινό τραγουδοποιό σχήμα THE DEVIL’S TRADE, θα κυκλοφορήσει το ολοκαίνουργιο άλμπουμ του «Vidékek Vannak Idebenn», στις 14 Ιουλίου μέσω της Season Of Mist. Για τον εορτασμό, οι THE DEVIL’S TRADE έδωσαν στη δημοσιότητα το πρώτο τραγούδι με τίτλο «Flashing Through The Lack Of Light», το οποίο έρχεται με τη μορφή ενός εντυπωσιακού μουσικού βίντεο.

Ο ιθύνων νους των THE DEVIL’S TRADE, Dávid Makó, σχολιάζει σχετικά με το άλμπουμ και το κομμάτι: «Το ‘Vidékek Vannak Idebenn’ (There’s Landscapes Within) έφτασε στη ζωή μου σε μια εποχή και σε ένα χώρο όπου η περισσότερο από δεκαετής περίοδος που οδήγησε σε αυτή τη φάση της ζωής τελείωσε, αλλά η επόμενη, η επιστροφή στο σπίτι ήταν μεν ορατή, αλλά δεν έχει ξεκινήσει ακόμα. Αυτή η παραλυμένη κατάσταση αιώρησης δεν μου αρκούσε για να κάνω έναν δίσκο, έπρεπε να περάσω από την καλά λειτουργούσα, ασυνείδητη δημιουργία σε έναν διαφορετικό τρόπο και σε διαφορετικά βάθη.

Το ‘Flashing Trough The Lack Of Light’ είναι ένα από τα πιο γαλήνια τραγούδια που έχω γράψει ποτέ. Σε αυτή την περίοδο της ζωής μου, βλέπω επιτέλους μια διέξοδο από την πόλη μακριά από τους ανθρώπους πίσω στα βουνά και το ποτάμι όπου πέρασα τις πιο όμορφες και σημαίνουσες στιγμές της παιδικής μου ηλικίας. Αυτή η έξοδος είναι η εκδήλωση αυτού στο οποίο επικεντρώνομαι νοητικά και ψυχικά τα τελευταία χρόνια. Αυτό το τραγούδι είναι για να βρω την εσωτερική μου γαλήνη.»

Το εξώφυλλο είναι δημιουργία του Bálint Benkő (Volume Of Voids)

Οι THE DEVIL’S TRADE ανακοίνωσαν πρόσφατα μια τεράστια ευρωπαϊκή περιοδεία ως support των ALCEST.

Ο Dávid Makó σχολιάζει: «Το επόμενο άλμπουμ μου και ο νέος δρόμος που επέλεξα με αυτό είναι το μεγαλύτερο βήμα που έχω κάνει από τότε που ξεκίνησα τους THE DEVIL’S TRADE και δεν μπορώ να είμαι αρκετά ευγνώμων στους ALCEST για αυτή την ευκαιρία να μοιραστώ τη νέα μου μουσική με τον κόσμο τους.»

Λίστα κομματιών:

  1. Felkelék én
  2. Flashing Through the Lack of Light
  3. Vidékek vannak idebenn
  4. Clear Like the Wind
  5. Liminal
  6. Fordulj kedves lovam
  7. All Kings Must Fall
  8. Új hajnal már nem jő

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο βίντεο για το «Flashing Through The Lack Of Light» παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση