Οι VARATHRON ανακοινώνουν λεπτομέρειες για το επερχόμενο άλμπουμ τους «The Crimson Temple».

You are currently viewing Οι VARATHRON ανακοινώνουν λεπτομέρειες για το επερχόμενο άλμπουμ τους «The Crimson Temple».

Οι πρωτοπόροι του ελληνικού Bkack Metal VARATHRON, αποκαλύπτουν λεπτομέρειες για το πολυαναμενόμενο νέο τους άλμπουμ, «The Crimson Temple», που αναμένεται να κυκλοφορήσει την 1η Δεκεμβρίου μέσω της Agonia Records.

Με έναν ήχο που χαρακτηρίζεται από επικές ατμόσφαιρες, προοδευτική βύθιση και μια old-school σκληρότητα, το «The Crimson Temple» σηματοδοτεί τo έβδομο άλμπουμ των VARATHRON. Ο εμβληματικός τραγουδιστής της μπάντας, Stefan Necroabyssious, ο οποίος βρίσκεται στο τιμόνι των VARATHRON τα τελευταία 35 χρόνια, και του οποίου η «λαγνεία για ανίερες δημιουργίες» γινόταν όλο και μεγαλύτερη και καλύτερη, αντανακλά, ότι στο «The Crimson Temple» η μπάντα αφιέρωσε την ανυποχώρητη αφοσίωση και το ασυμβίβαστο πάθος της σε κάθε λεπτομέρεια, από τη σχολαστική παραγωγή του άλμπουμ, τη μίξη και το mastering στο Suncord Audiolab του Αχιλλέα Καλαντζή, μέχρι την πλούσια οπτική του πλευρά, σχεδιασμένη και ζωγραφισμένη από τον Paolo Girardi.

Το εξώφυλλο είναι δημιουργία του Paolo Girardi

«Το άλμπουμ αποτελείται από 10 κομμάτια σε μια επική, 46λεπτη διαδρομή στα βάθη του διαταραγμένου μας οράματος», σχολιάζει ο ηγέτης του συγκροτήματος Stefan. «Όπως πάντα, δεν θα ξεχάσουμε ποτέ να εκφράσουμε την αιώνια ευγνωμοσύνη μας για τη συγκλονιστική υποστήριξή σας όλα αυτά τα χρόνια. Είμαστε πολύ ανυπόμονοι να μοιραστούμε τα πάντα μαζί σας!»

Το πόνημα έρχεται πέντε χρόνια μετά το «Patriarchs Of Evil», μια ανανεωτική προσπάθεια, που κατέκτησε πολλές από τις λίστες με τα best-of του 2018 στο Hard Rock και το Metal, έθεσε τις προσδοκίες για το «The Crimson Temple» και βρήκε τους VARATHRON στο ίδιο επίπεδο με το 1988 – τη χρονιά που ξεκίνησαν όλα. Η σύνθεση της μπάντας παραμένει αμετάβλητη με τον Stefan Necroabyssious στα φωνητικά, τον Achilleas C στις κιθάρες & τα πλήκτρα, τον Σωτήρη στις κιθάρες, τον Στράτο στο μπάσο και τον Χάρη στα τύμπανα.

Λίστα τραγουδιών:

  1. Ascension
  2. Hegemony of Chaos
  3. Crypts in the Mist
  4. Cimmerian Priesthood
  5. Sinners of the Crimson Temple
  6. Immortalis Regnum Diaboli
  7. To the Gods of Yore
  8. Shrouds of the Miasmic Winds
  9. Swamp King
  10. Constellation of the Archons

Αφήστε μια απάντηση